VSENV
Image default
Sport

Meer energie met pre workout

Pre workout. Een begrip dat met de dag groter lijkt te worden. Mocht je dit ook intoetsen op google scoor je veel hits en zie je eigenlijk door de bomen het bos niet meer. Maar wat is pre workout eigenlijk? En zitten er ook voordelen aan het gebruik van dit supplement? In dit artikel zal ik je dit allemaal uitleggen.

Wat is een pre workout?

Desondanks dat ieder merk een eigen samenstelling gebruikt, zorgen de ingrediënten allemaal samen voor een optimale prestatie. De ingrediënten van een pre workout zijn dusdanig samengesteld dat het je bloedsomloop verbetert. Ook wordt het lichaam voorzien van energie en bepaalde ingrediënten die je scherper maken tijdens je training. 

Gemiddeld heb je zo’n 15-30 minuten nodig om de pre workout op te nemen. Je neemt dit het beste in met wat water. Mocht je willen starten met pre-workouts is het belangrijk om jezelf eerst goed in te lezen. Er wordt namelijk vaak aangeraden dit supplement op een lijn te brengen met de doelen die je wilt behalen. Om hiervoor te zorgen zal ik je de voordelen geven van het gebruik van een Pre Workout.

De voordelen van een Pre Workout

Iedereen gebruikt andere supplementen. Zo heeft het ene supplement bepaalde voordelen wat het andere supplement weer niet biedt. Bij pre-workout zijn de voordelen nagenoeg hetzelfde voor iedere sporter. Voordelen die je hebt door het nemen van een pre-workout zijn:

  • Het verbetert je focus tijdens de workout

  • Het zorgt voor een toename van je kracht

  • Je uithoudingsvermogen wordt verbeterd.

  • Je krijgt een motivatie boost om naar de sportschool te gaan of te gaan bewegen.

  • het verbeteren van je algemene prestaties

Naast het fysieke gedeelte kan een preworkout je ook helpen bij het mentale aspect. Zo kom je een stuk sneller in sfeer en krijg je zin om te trainen.

De Sterrenstof PreWorkout

Mocht je nu benieuwd zijn of een PreWorkout iets voor je is, zou je eens een kijkje kunnen nemen op de site van Sterrenstof. Zij hebben een breed aanbod aan supplementen waaronder ook een pre workout van hoogwaardige kwaliteit. Mocht je nog verdere vragen hebben over bijvoorbeeld de preworkout of andere supplementen, het team van Sterrenstof helpt je graag!