VSENV
Image default
Telefonie

Eindelijk beter weer

Vanaf volgende week wordt het weer eindelijk beter weer. Het gaat gelukkig veel minder regenen. De regen van de afgelopen maanden heeft er voor gezorgd dat het grondwater weer op peil is. Na de droge zomers van de afgelopen jaren is het nu eindelijk zo ver dat er weer genoeg water is. Dit is natuurlijk goed nieuws. Door de regen van de afgelopen weken is er op sommige plekken zelfs een wateroverschot. Toch is het nu ook wel goed geweest met al die regen. Het weer van de afgelopen weken heeft ervoor gezorgd dat we de koudste mei in jaren hadden. Vorig jaar rond deze tijd hadden we vanaf maart al een heel aantal zonnige dagen achter de rug. Helaas hebben we dat dit jaar nog niet gehad. Het is namelijk nog niet een dag boven de 25 graden in heel Nederland geweest. Dit is zeer uitzonderlijk.

Lekker sporten buiten

Wanneer het lekker weer wordt betekent dit dat we ook weer lekker buiten kunnen gaan sporten. De racefiets en de hardloopschoenen kunnen uit de garage worden gehaald. Natuurlijk is het ook aan te raden om even lekker een podcast of jouw favoriete afspeellijst te luisteren tijdens het sporten. Door je airpods hiervoor te gebruiken kun je dit waarmaken. Om te voorkomen dat deze beschadigd raken tijdens het sporten kun je kiezen voor airpod pro hoesjes. Deze airpods pro hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het airpod hoesje is een waar fashionitem geworden.

Strava gebruiken

Wanneer je dan lekker naar buiten gaat kun je door het gebruik van Strava je activiteiten bijhouden. Vervolgens kun je deze activiteiten delen met vrienden, familie en kennissen. Dit maakt het sporten alleen maar leuker.

https://web-wings.nl/