VSENV
Image default
Telefonie

iPhone 13 hoesjes bevestigen grotere cameramodule

De nieuwe iPhone 13-serie toestellen krijgen een kleinere notch (inkeping van het scherm), een dikker chassis en een grotere cameramodule. De grootste verandering van dit jaar blijft toch wel de kleinere notch. Hoe Apple dat voor elkaar krijgt? Nou, door de Face ID-sensor met zo’n 40 tot 50 procent te laten krimpen, aldus DigiTimes. Ook kunnen er al iPhone hoesjes voor de nieuwste iPhone 13-serie smartphones besteld worden bij verschillende webwinkels. Duidelijk is te zien is dat de camera-uitsparing een stuk groter is ten opzichte van zijn voorganger.

De camera van de iPhone ondergaat een transformatie

Op Twitter werd enige tijd geleden al een foto gelekt van een iPhone 13 dummy-toestel gehuld in een telefoonhoesje iPhone 13. Het opvallendste is dat de telefoon wel dezelfde afmetingen heeft als de iPhone 12, maar dat de uitsparing voor de cameramodule een stuk groter is. We wisten dus al vrij snel dat het ontwerp van de camera’s een flinke metamorfose zal ondergaan. Eigenlijk was dit ook wel te verwachten, want tot nu toe heeft Apple elk jaar wel weer de camera’s van de iPhones verbeterd. Zo ook in 2021. Wat we van de camera’s dit jaar verwachten? Denk aan ProRes-resolutie voor betere nabewerking, portretmodus tijdens video’s, een verbeterde supergroothoek en een betere macro-camera. Genoeg mooi features waar we ons op kunnen gaan verheugen!

Waar kan ik iPhone 13 hoesjes bestellen?

Als je eenmaal een iPhone 13 pre-order hebt geplaatst bij jouw telefoonprovider, dan wil je wel zeker zijn dat jouw smartphone beschermd wordt door een hoesje. Daarom kun je maar beter alvast een hoesje, case of cover bestellen, zodat je het hoesje voortijdig in huis hebt! Het is vrij aannemelijk dat veel iPhone-liefhebbers alvast een hoesje gaan bestellen, dus je kunt er maar beter op tijd bij zijn. Zo weet je zeker dat jouw favoriete hoesje nog verkrijgbaar is. De volgende vraag is dan ook: Waar kan ik een iPhone 13 hoesje bestellen? Onder andere in de webshops van Casimoda, Leuke Telefoonhoesjes en Smartphonehoesjes.nl worden al telefoonhoesjes voor de iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max verkocht.

Welk telefoonhoesje is het beste?

Als het gaat om een telefoonhoesje met ‘basisbescherming’, dan zijn er meer hoesjes in omloop dan dat wij kunnen tellen. Casimoda is bekend geworden door hun stevige smartphonehoesjes. De TPU hoesjes raken wat ons betreft de perfecte sweet spot, namelijk een sterke bescherming (TPU materiaal) gecombineerd met een prachtig design op de achterkant. De cases zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en patronen, dus er is ongetwijfeld voor ieder wat wils.  

https://www.casimoda.nl/apple/

Gerelateerde artikelen

Eindelijk beter weer