VSENV
Image default
Financieel

Het berekenen van de LCC was nog nooit zo eenvoudig

Ben je het handmatig berekenen van de LCC helemaal beu en ben je dus op zoek naar een efficiëntere manier om integrale ontwerpen naast elkaar te leggen? Life Cycle Vision uit Delft biedt de uitkomst waar je naar op zoek bent! Zij hebben een innovatieve app ontwikkeld waarmee je de levensduurkosten voor gebouwen en (losse) installaties berekent en toch rekening houdt met randvoorwaarden en parameters die jij belangrijk vindt. Op deze manier wordt de LCC voor duurzame bouwprojecten ontzettend makkelijk berekend en hoef je geen specifieke installatiekennis (meer) te hebben om beslissingen te maken met verschillende partijen.

De vele voordelen van deze innovatieve app

Natuurlijk wil je zeker weten dat je alle voordelen ten volste benut wanneer je met deze app de LCC voor jouw bouwprojecten gaat berekenen. Waar mag je allemaal op rekenen wanneer je de app van life Cycle Vision uit Delft gaat gebruiken?

  • Dankzij de duurzame calculatie heb je direct vanaf het begin de mogelijkheid om integraal te ontwerpen en stuur je aan op minimalisatie van de levensduurkosten. Met andere woorden: je bent goedkoper uit.
  • De app is zeer eenvoudig in gebruik ondanks dat het een volwaardig ontwerpinstrument is waarmee je op ieder gewenst abstractieniveau de levensduurkosten van een gebouw of installatie kunt bepalen.
  • De uitkomsten van de app zijn zeer realistisch en dus écht te gebruiken dankzij de bouwkundige randvoorwaarden die je in de rekensystematiek mee laat nemen. De installatiekosten worden dus realistischer dan wanneer je met kostenkengetallen gaat rekenen.
  • Met de snelle vergelijkingsmethode kun je zelfs bij integrale ontwerpen snelle beslissingen maken op basis van actuele informatie. Zo krijg je financieel altijd de beste oplossing.

Vraag een gratis demo aan

Wil je alles weten over de mogelijkheden van het berekenen van de LCC? Life Cycle Vision staat voor je klaar. Vraag een gratis demo aan en ontdek de mogelijkheden van de app!