VSENV
Image default
Vakantie

Voor goedkoop naar Italië met de goedkoopste hotels en vervoer

Als u op zoek bent naar een exotisch land dat rijk is aan geschiedenis en cultuur, dan is Italië een bestemming die u niet wilt missen. Nooit eerder heeft een cultuur de mensheid over de hele wereld zo beïnvloed. Het enige wat u hoeft te doen is kijken naar Leonardo Da Vinci en de Sixtijnse kapel, of neem een hapje pasta of pizza gemaakt met rijke Italiaanse olijfolie, of kijk eens naar de Romeinse ruïnes, een overblijfsel van het grote Romeinse rijk om te zien wat een fantastische reisbestemming Italië werkelijk is. 

Immers, hoe kun je het mis hebben met de geboorteplaats van de Renaissance? Als je Italië nog niet hebt bezocht, is dat waarschijnlijk omdat je denkt dat zo’n vakantie te duur zou zijn. Dat is echter niet het geval als je weet hoe je goedkope hotels in Italië kunt vinden die je in staat stellen om je zuurverdiende geld te sparen om beter te kunnen genieten van je stedentrip in Italië.

Rome is een erg mooie stad om te bezoeken

Rome is een van de mooiste steden in Italië vol met cultuur, erfgoed en architectuur die elke bezoeker zal verbazen en fascineren. Er is het Colosseum om te zien waar de gladiatoren hebben gevochten, de Trevifontein om uw wens uit te laten komen, het Pantheon om de tempel te zien die voor de heidense goden is gebouwd, de Vaticaanse Musea om de Sixtijnse Kapel te zien, en nog veel meer! 

Dus waarom zou je je geld verspillen aan een duur hotel als je souvenirs zou kunnen kopen of op tournee zou kunnen gaan? Er is het Melia Roma Aurelia Antica, het Hotel Bolivar en The Bailey’s Hotel, allemaal tussen de 50 en 75 euro per nacht als je Trav.com gebruikt! Dit is een geweldige deal voor goede kwaliteit, goedkope hotels in Italië!

Zeker Venetië niet overslaan als je in Italië bent

Venetië is ook een van die steden die u absoluut de adem zal benemen. Bezoekers kunnen een gondeltocht maken over het beroemde Canal Grande of een wandeling door het San Marcoplein om het centrum van de stad te zien of om de vele duiven te voeren die het gebied bevolken. Er zijn zoveel activiteiten te doen als je eenmaal in Venetië bent dat je al het geld wilt besparen zodat je er zoveel mogelijk kunt doen. 

Dus wat goedkope hotels in Italië betreft, zijn er het Hotel La Meridiana, het Hotel Villa Odino en het Elite Hotel Residence, allemaal voor minder dan 50 euro per nacht met Trav.com. Elk van deze hotels zou gemakkelijk passen in een goedkope vakantie naar Italië en zou zorgen voor comfort en ontspanning na een lange dag van sightseeing.

Florence is een leuk alternatief

Niemand kan naar Italië gaan en niet de mooie en historische stad Florence bezoeken. Het is doordrenkt van geschiedenis en architectuur die je moet zien om te geloven. Terwijl daar, moet elke bezoeker Santa Croce zien, de grootste Franciscaner kerk van Italië, en om respect te betuigen aan het graf van Michelangelo en Dante. Bezoekers moeten ook het Baptisterium van Johannes de Doper en het Piazza della Signoria, het beroemdste plein van Florence, bezoeken om een kopie van Michelangelo’s David te zien. 

Als er zulke prachtige plaatsen zijn om te bezoeken, is het laatste waar een toerist zich zorgen over moet maken als hij een kwalitatief goed en goedkoop hotel in Italië vindt. Om te helpen met een budgetvriendelijke reis is er het Hotel Il Cigno, het Hotel Ritz, en het Best Western Hotel Palazzo Ognissanti, voor minder dan 50 euro per nacht! Dit zijn geweldige plaatsen om goedkope hotels te vinden in Italië!

https://stedentrip-italie.nl/stedentrip-milaan/