VSENV
Image default
Vervoer en transport

Vervoeren zwaar transport in Nederland

Het vervoeren van zwaar transport in Nederland is niet altijd even makkelijk. Je hebt vaak te maken met verschillende regelgevingen en wetten. Ook is het vervoeren van zwaar transport een vak apart. Niet iedere transporteur kan je transport vervoeren en zeker niet met de juiste zorgvuldigheid. Daarom bestaan er speciale transporteurs die gespecialiseerd zijn in het vervoeren van zwaar transport in Nederland. 

Afmetingen en gewicht van zwaar transport

Als je zwaar transport in Nederland laat vervoeren moet je rekening houden met de afmetingen en het gewicht van het transport. Niet iedere vrachtwagen kan dit namelijk voor je vervoeren. Als je een transporteur hebt gevonden die gericht is op het vervoeren van zwaar transport in Nederland, dan moet je samen met de transporteur kijken naar de wet- en regelgevingen die in Nederland van toepassing zijn op jouw zware transport. Het ligt aan de waarde van je transport of er regels aan verbonden zijn. De transporteur van het zware transport kan je daarbij hulp bieden. 

Regelgevingen en wetten

Soms is het bijna niet mogelijk met de regelgevingen om het door jouw gewenste transport op een goede manier te kunnen vervoeren. Omdat de specialisten jarenlange ervaring hebben met het vervoeren van zwaar transport in Nederland, weten zij precies wat je dan moet doen om je aan de regels te houden en toch je zwaar tarnsport te kunnen vervoeren. Daarmee wordt de klant goed geholpen en kan het transport alsnog plaatsvinden. Doordat de transporten erg wisselend zijn, is de transporteur erg flexibel in de aanvragen voor zwaar transport in Nederland. Er wordt alleen in Nederland gereden, omdat er in het buitenland weer andere regels en wetten op het zwaar transport van toepassing zijn. Door middel van de juiste service en kennis word je het beste geholpen met het vervoeren van een zwaar transport in Nederland.