VSENV
Image default
Media

Een nieuw 06-nummer kopen? Ga voor goud!

Bij 06Express koopt u eenvoudig en snel een nieuw, persoonlijk 06-nummer. Hierbij heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan 06-nummers welke door het bedrijf voor u geselecteerd zijn. Dit bedrijf heeft nauwe contacten met alle providers en heeft daarmee de mogelijkheid de makkelijkste nummers voor u beschikbaar te stellen. Deze nummers worden in drie categorieën aan u aangeboden: zilver, goud en platina. De gouden 06-nummers vindt u in de zoekmachine al vanaf €50,-.

Wat zijn de voordelen van een goud 06-nummer?

Bij ieder 06-nummer dat u koopt bij 06Express ervaart u al de voordelen van een persoonlijk gekozen telefoonnummer. De nummers zijn minder opgebouwd uit willekeur en u kiest bewust voor een bepaalde cijferreeks in het nummer. Deze cijferreeks vult u in de zoekmachine voor 06-nummers in en daarmee vindt u de overeenkomende nummers die beschikbaar zijn. Bij het kopen van een 06-nummer uit de goud categorie, heeft u de garantie dat de nummers al makkelijker zijn dan de nummers uit de zilver categorie. Daarbij zijn de goud nummers goedkoper dan de platina nummers. U heeft dus het beste van beide werelden. Wanneer u een nummer bestelt, wordt deze standaard verzonden als een brievenbuspakje+ waar een track en trace code bij inbegrepen zit. Bestelt u deze vandaag nog voor 17.00 uur? Dan wordt het pakket ook vandaag nog verzonden. Zo gaat u snel aan de slag met uw nieuwe nummer.

Kies uit het ruime assortiment aan telefoonnummers

De experts van dit bedrijf hebben een ruim assortiment aan beschikbare telefoonnummers. De beschikbaarheid van deze nummers wordt live bijgehouden. U zult dus nooit 06-nummers in de zoekmachine zien die niet meer beschikbaar zijn. Het bedrijf biedt per categorie de mogelijkheid middels eenvoudige filters te zoeken tussen alle beschikbare nummers. Zo zoekt u specifiek op jaartallen of op cijferreeksen. Na uw zoektocht, rest enkel nog het kopen van uw gekozen 06-nummer.

https://06express.nl/