VSENV
Image default
Vervoer en transport

Welke verzekering heeft u nodig?

Verschillende verzekeringspolissen helpen u beschermen tegen verschillende schade, gaande van lichamelijk letsel tot materiële schade. Hier zijn een paar betrouwbare verzekeringen:

Persoonlijke Overkoepelende Verzekering – Biedt dekking die uw huiseigenaar, schade aan eigendommen aansprakelijkheid, en persoonlijke aansprakelijkheid limieten uitbreidt. Het stappen in met autoverzekering wanneer je in een ongeval met een voertuig met minder dan vier wielen, zoals uw max g30e ii e-scooter. Wil je daarom bijvoorbeeld de ninebot max g30 verzekeren? Bekijk dan de mogelijkheden.

Uninsured/Underinsured Motorist Policies 

Beschermt u tegen automobilisten die tegen u aanrijden en niet genoeg of geen verzekering hebben om de kosten te dekken. Ze zijn ook betrouwbaar voor hit-and-run ongevallen. Beide hebben limieten en dekkingsbepalingen.

Uitgebreide dekking 

Beschermt uw scooter van alle schade anders dan botsing en dekt zelfs aangepaste onderdelen. Het komt van pas in geval van onverwachte weersomstandigheden, diefstal en vandalisme.

Aansprakelijkheid voor lichamelijk letsel/schade aan eigendommen

Helpt je medische rekeningen te betalen of schade aan iemands eigendom of voertuig als je een ongeluk veroorzaakt. In veel staten moeten motorrijders een aansprakelijkheidsverzekering hebben.

Hoe kunt u de juiste verzekering krijgen?

De methode van het kopen van verzekering voor tweewielers verschilt niet veel van andere auto’s. Hier is hoe je kunt gaan over het nadat u hebt besloten op de dekking die u wilt:

Beleid

Het doornemen van de vele polisopties online van alle verschillende verzekeringsmaatschappijen kan tijdrovend zijn, maar het is nuttig op de lange termijn. Het maken van een shortlist van de limieten en bepalingen die u aanspreken maakt u meer vertrouwen in de verzekering die u kiest op het einde van de dag.

Vragen om citaten

Het verkrijgen en vergelijken van offertes is de belangrijkste stap en kan er vaak toe leiden dat u van gedachten verandert over een beleid. U kunt gemakkelijk citaten van verzekeringsmaatschappijen door het verstrekken van wat informatie over u, uw scooter, en de grenzen die u zoekt.

De documenten verzamelen

De meeste verzekeringsmaatschappijen vragen om een bewijs van identiteit en adres en twee recente foto’s op paspoortformaat. Je moet ook het dragen van uw licentie en de vereiste vergunning bij het maken van de aankoop.

Een betaling

Hoewel veel mensen zich wenden tot online methoden van betaling, verzekering betalingen gedaan in contanten kan krijgen u verschillende kortingen en zijn ook veiliger.