VSENV
Image default
Aanbiedingen

4 drinkbekers die je prima kunt geven als relatiegeschenk

4 drinkbekers die je prima kunt geven als relatiegeschenk

 

Een goede kop koffie aan het begin van een nieuwe werkdag mag bij de meeste mensen niet ontbreken. Koffie zorgt echter niet alleen voor de broodnodige energie boost. Al wachtend bij de koffieautomaat tot jouw bakkie koffie gezet is, komen vaak de beste gesprekken tot stand. En net zoals wijn uit een echt wijnglas gedronken hoort te worden, hoort goede koffie natuurlijk in een goede koffiemok. Wil je jouw werknemers, klanten of zakenpartners eens verrassen met een leuk relatiegeschenk met een persoonlijk tintje? Laat dan bekers bedrukken. Hieronder lichten we graag vier drinkbekers uit die je prima kunt geven als relatiegeschenk.

 

Een klassieke mok drinkt nog steeds het lekkerst

 

Hoe je het ook went of keert, een klassieke mok drinkt vaak nog steeds het lekkerst. Omdat mokken in allerlei maten en soorten te verkrijgen zijn zit er altijd wel een geschikte mok voor het bakkie koffie van jouw werknemers, klanten of zakenpartners tussen. De vele kleuren, patronen en printjes waar je uit kunt kiezen maken dat de kop koffie net dat beetje extra krijgt, waardoor hij nóg lekkerder smaakt. Of laat eens een mok personaliseren met een leuke foto, mooie tekst of grappige quote.

 

Koffie voor onderweg, zonder lekken en morsen

 

Werknemers, klanten en zakenpartners willen natuurlijk ook onderweg wel eens van een lekkere kop koffie kunnen genieten. Kies in dat geval voor handige coffee to go bekers die van een speciale drinkopening zijn voorzien zodat lekken en morsen verleden tijd zijn. En niet te vergeten: ze zijn erg duurzaam en gaan dus behoorlijk lang mee.

 

Met een thermosbeker is koude koffie verleden tijd

 

Op koude koffie zit niemand te wachten. Met een thermosbeker is koude koffie gelukkig verleden tijd, want dit soort bekers beschikken over een speciale binnenlaag waardoor de koffie extra lang warm blijft. 

 

Hete koffie + geen verbrande handen = het kan!

 

Hete koffie en tegelijkertijd geen verbrande handen eraan over houden, het kan wel degelijk! Hoe? Door die onhandige papieren bekertjes aan de kant te gooien en de koffie voortaan te schenken in dubbelwandige glazen. Deze glazen zorgen er overigens niet alleen voor dat je je handen niet verbrand, ze zien er vaak ook nog eens behoorlijk chique en sierlijk uit.

 

https://www.loopper.com/nl/mokken-bedrukken/koffiemokken-bedrukken

Gerelateerde artikelen

Je huis schoonmaken met deze tips

Welke kapstok kies jij?

cbd werking