VSENV
Winkelen

Kies voor een watermatras en u wilt nooit meer anders

Slapen op een watermatras is een upgrade van uw nachtrust. Een watermatras heeft veel voordelen, vergeleken bij andere matrassoorten. Het vormt zich namelijk optimaal naar uw lichaam, zodat uw ruggengraat en spieren uiterst goed ondersteund worden en kunnen ontspannen. Het is beter voor uw bloedsomloop en zorgt voor de gelijkmatig verdeelde druk dat u veel minder draait in uw slaap. U slaapt beter door en wordt daarom uitgerust wakker. HDW Shop produceert en levert waterbedden van hoogstaande kwaliteit. Bovendien is er een ruime keuze uit modellen en aanvullende opties. Dit maakt het mogelijk een uniek watermatras samen te stellen.

Welk model past het beste bij u?

De keuze van een watermatras is een persoonlijke zaak. Daarom biedt HDW Shop u verschillende mogelijkheden. In de eerste plaats kunt u kiezen tussen een watermatras uit één deel en een watermatras dat uit twee waterkernen bestaat. Het eerste matras is voordeliger in aanschaf, omdat er maar één verwarmingselement nodig is. Bovendien heeft u geen last van een naad in het midden. Een watermatras dat uit twee waterkernen bestaat, heeft als voordeel dat de temperatuur van beide helften onafhankelijk te regelen is. Het is ook beter geschikt voor partners die veel verschillen in gewicht of veel bewegen in hun slaap.

Bekijk de verschillende mogelijkheden

Naast het uno of duale matras, kiest u welke rand u om het matras wilt. HDW Shop levert hardside en softside watermatrassen. Zoals de naam al zegt, heeft een hardside matras een harde zijkant en een softside matras een zachte rand. Een hardside watermatras ligt namelijk in een stevige ombouw, terwijl een softside matras op een onderbouw ligt en een zachte, isolerende rand heeft. Het voordeel van een softide matras is dat het minder energie verbruikt en minder water nodig heeft. U kunt watermatrassen bestellen in zes breedtes en drie lengtes. Ook het stabiliteitsniveau en type verwarmingselement kunt u afstemmen op uw wensen en behoeftes.

https://www.hdwshop.nl