VSENV
Bedrijven

Reparatie witgoed Gouda

Wasmachinegouda.nl is een volledig in Gouda in handen van de familie gerund lokaal witgoed reparatie bedrijf. Als professioneel bedrijf willen we onze klanten een witgoed reparatie bieden die niet alleen snel, betrouwbaar en vriendelijk is, maar ook voor een betaalbare prijs. We hebben volledig gekwalificeerde, professionele en vriendelijke witgoed monteurs die bij u thuis komen op een tijdstip en de dag die u schikt. We kunnen uw wasmachine, wasdroger, vaatwasser, koelkast en wasdroger repareren.

  • Snelle reactietijd

  • Alle werkzaamheden gegarandeerd

  • Professioneel en vriendelijk

  • Concurrerende tarieven

Wasmachine reparaties

Onze gekwalificeerde monteurs zullen de meeste merken en modellen van de wasmachine repareren, waaronder Zanussi, Bosch, Beko, Electrolux, Hotpoint, Indesit, Samsung, AEG, het is altijd de moeite waard om te controleren of het kan worden gerepareerd, dus bel ons om een bezoek te regelen en los het probleem snel op.

 

Veelvoorkomende problemen met wasmachines zijn: water komt niet naar binnen, water loopt niet weg, filter of pomp verstopt, trommel draait niet, hard geluid tijdens centrifugeren, programma start niet, om er maar een paar te noemen. De meeste problemen kunnen economisch en in korte tijd worden hersteld. Dus bel ons vandaag nog om een ​​bezoek van een van onze deskundige monteurs te regelen.

 

Vaatwasser reparaties

Reparaties aan de meeste merken en modellen vaatwasser worden elke dag uitgevoerd door onze professionele en vriendelijke monteurs. Het is altijd de moeite waard om te controleren of we het kunnen repareren, dus bel ons om een bezoek op locatie te regelen en het probleem snel op te lossen. We hebben honderden tevreden klanten in heel Gouda en omliggende gebieden.

  • Veelvoorkomende problemen met vaatwassers zijn:
    Niet verwarmen
  • motor maakt een hard geluid
  • Vaatwasser gaat niet aan, constant zoemend geluid, pomp draait continu, loopt niet leeg, deur sluit niet goed enz.

Wat het probleem ook is, de meeste vaatwassers kunnen worden gerepareerd tegen een fractie van de kosten om een ​​nieuw apparaat te kopen en het vervolgens te laten plaatsen. Dus bel ons vandaag nog om een ​​bezoek van een van onze deskundige monteurs te regelen.

Wasdroger reparaties

Ongeacht het weer zijn wasdrogers erg handig voor het drogen van kleding in een korte tijd. Maar als het niet meer werkt, is er hulp beschikbaar! Bel ons om een ​​bezoek te regelen van een deskundige en vriendelijke onderhoudstechnicus die de storing zal diagnosticeren en uw droger snel weer aan het werk heeft!

Veelvoorkomende problemen met wasdrogers zijn: – Geen kleding verwarmen of drogen, hoofdmotor maakt een hard geluid, draait niet, riem gebroken, lagers versleten, droger gaat niet aan, pompen geen water in de tank, lekken, deur sluit niet goed enz. Wat het probleem ook is, de meeste wasdrogers kunnen worden gerepareerd voor een fractie van de aanschafkosten van een nieuwe. Dus bel ons vandaag nog om een ​​bezoek van een van onze deskundige monteurs te regelen.

We hebben een volledige voorraad reserveonderdelen en streven ernaar uw apparaat daar en dan te repareren.