VSENV
Bedrijven

Een prachtig jaarboek drukken

Ben je op zoek naar een professionele drukkerij, waar een jaarboek drukken een fluitje van een cent is? Het Uitgeefhuis heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het jaarboek en almanak drukken. Hier staat men dan ook vol passie en enthousiasme klaar, om ook jouw jaarboek te drukken. Je kunt rekenen op professionele begeleiding en advies op maat, terwijl de prijzen zeer schappelijk blijven. Wil je meer weten over de services van Het Uitgeefhuis? Lees dan verder.

Een jaarboek laten drukken is een leuk aandenken

Een jaarboek drukken is een goede manier om ieder lid van je vereniging, school of organisatie een mooi aandenken mee te geven. Zo’n boekwerk is een tastbare herinnering van de schooltijd, van het eindexamenjaar of van een jaar bij de (studenten)vereniging, waarin foto’s en verhalen worden verzameld. Voor veel mensen is dat een mooi geschenk, en een bezit voor het leven. Laat je een jaarboek drukken, dan wil je ook zeker weten dat het een mooie uitgave wordt. En daarvoor ben je bij het Uitgeefhuis aan het juiste adres. De ervaren medewerkers helpen met passend advies, en zorgen ervoor dat er een mooie uitgave uitrolt, die zelfs niet misstaat in de meest chique boekenkast.

Wil je een almanak laten drukken?

Net als een jaarboek is ook een almanak drukken voor veel verenigingen een belangrijk moment in het jaar. Een almanak is een jaarlijkse publicatie, waarin steeds terugkerende informatie wordt opgenomen over jouw organisatie of vereniging. Een almanak drukken is een creatief proces, waarbij je graag wordt bijgestaan door een drukkerij met veel ervaring. Zo kun je nog eens om hulp vragen bij het ontwerp, of bij het bepalen van de opmaak. Het Uitgeefhuis staat voor je klaar. Je kunt de almanak zelf ontwerpen, met gebruik van de gratis online software. Of je kunt dat geheel aan de drukkerij overlaten. Zo wordt een almanak drukken wel heel makkelijk.