VSENV
Image default
Woning en Tuin

Elektrische raambekleding van topkwaliteit

Als je op zoek bent naar raambekleding, dan weet je vaak niet waar je moet beginnen. Je kunt inspiratie opdoen op Instagram en Pinterest en dan op zoek gaan naar online winkels die de gewenste raamdecoratie verkopen.

Elektrische raambekleding is er in vele soorten en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld elektrische plisségordijnenrolgordijnen elektrisch en elektrische jaloezieën. Bij Marasol ben je aan het juiste adres voor deze uiteenlopende vormen van raamdecoratie op maat.

Elektrische plisségordijnen op maat 

Elektrische plisségordijnen zijn plissés die zijn uitgevoerd met een motor. Deze motor kan worden aangestuurd met wandzender, afstandsbediening of app op je telefoon. Er zijn verschillende motoren verkrijgbaar die allemaal hun eigen voordelen en bedieningsmogelijkheden hebben.

Plisségordijnen zijn er in vele soorten stoffen en modellen. Je kunt om te beginnen kiezen tussen twee hoofdgroepen stoffen: enkele stof of dubbele stof, de zogenaamde honingraat plisségordijnen. Honingraat plissés zijn opgebouwd uit twee lagen stof. Tussen deze twee lagen is een opening, waardoor het een hoge isolerende werking heeft. 

Als je op zoek bent naar verduisterende raambekleding, dan zijn verduisterende honingraat plissé gordijnen een hele goede keus. Deze stoffen zijn voorzien van een blackout laag tussen de twee lagen stof, waardoor licht geen kans krijgt. Tevens isoleren deze plisségordijnen erg goed, waardoor het in de zomer de warmte buiten houdt en in de winter de warmte binnen houdt.

Elektrische plisségordijnen voor verschillende raamtypes

Er zijn elektrische plissés voor verticale ramen, maar ook voor horizontale ramen zoals lichtstraten en koepels. Deze plissés zijn speciaal ontworpen om ook horizontaal mooi te blijven hangen zonder door te zakken.

Top down bottom up plissés

Een van de mooie eigenschappen van plissésgordijnen is dat ze ook top down bottom up kunnen worden gemaakt. Dat wil zeggen dat je de bovenkant van de stof kunt laten zakken, waardoor je de perfecte verhouding tussen lichtinval en privacy kunt creëren. Deze plisségordijnen zijn ook elektrisch verkrijgbaar.

Elektrische rolgordijnen op maat

Elektrische rolgordijnen zijn er in vele uitvoeringen. Het is mogelijk om hele kleine rolgordijnen met motor uit te voeren, maar ook voor ramen tot vier meter breed kun je elektrische rolgordijnen bestellen. Dit zijn de zogenaamde XL rolgordijnen. Deze rolgordijnen zijn voorzien van een hele krachtige motor die je met app of afstandsbediening kunt bedienen.

Als je een rolgordijn elektrisch wil bedienen, kom je altijd uit bij een rolgordijn met montageprofiel of luxe cassette. Er zijn rolgordijnen van transparante en lichtdoorlatende stoffen, maar ook verduisterende stoffen die ideaal zijn voor je slaapkamer of andere ruimtes die je graag wil verduisteren. Er zijn vele kleuren en structuren verkrijgbaar.

Online elektrische raambekleding bestellen bij Marasol

Marasol is gespecialiseerd in de raambekleding op maat van Verano. Verano is een Nederlands bedrijf dat gevestigd is in Best bij Eindhoven. Ze staat voor kwaliteit, goede service en snelle levering.

Het via internet bestellen van raambekleding op maat kan best spannend zijn. Bij Marasol kijken ze graag met je mee naar de best passende oplossing voor jouw wensen en ramen. Je kunt via de website contact opnemen en foto’s meesturen. Ook kun je gratis proefmonsters van de verschillende stoffen opvragen. Allemaal gratis en vrijblijvend.

 

https://marasol.nl/elektrische-plissegordijnen/