VSENV
Image default
Woning en Tuin

Gezelligheid in huis brengen met deze 5 tips!

We kennen het moment allemaal. Het moment waarop we net iets meer gezelligheid in huis willen brengen, maar het realiseren hiervan toch moeilijker blijkt dan dat we in eerste instantie dachten. Deze 5 tips kunnen je helpen bij het brengen van gezelligheid in je interieur en sluiten aan bij iedere woonstijl.

Bijenwaskaarsen

Bijenwas kaarsen worden gemaakt van bijenwas. Bijenwas is erg exclusief doordat dit stof door bijen wordt gemaakt. Dit is een 100% natuurlijk product en de kaarsen worden dan ook met de hand gemaakt. De kaarsen ruiken heerlijk en geven een fijne sfeer in huis door het warme licht die ze afgeven. Hou je er van om creatief bezig te zijn? Dan kun je de bijenwaskaarsen ook zelf maken. Het zelf maken is erg leuk want je kan hele mooie creaties maken met bijenwas. Denk aan een mooie bijenkorf, een mini huisje of een beertje. 

Rotan spiegels

Rotan spiegels zijn erg leuk om op te hangen en passen eigenlijk overal. Je kunt deze ophangen in de woonkamer maar ook in de kinderkamer, op het balkon, in de tuin of de keuken. De rotan spiegel brengt gelijk meer gezelligheid. Ook niet geheel onbelangrijk, de rotan spiegel is tegen een lage prijs aan te schaffen. Voor een ander effect, is het ook mogelijk om meerdere rotan spiegels met elkaar te mixen.

Kunstposters in lijstjes

Een combinatie van verschillende kunstposters in lijstjes is een echte sfeerbepaler voor je woning. De combinatie is leuk te gebruiken voor in bijvoorbeeld de slaapkamer, eetkamer of woonkamer. Er zijn posters in verschillende thema’s zoals abstract of grafisch. Ook zijn organische lijnen erg populair.

Oude fotocamera’s

Oude fotocamera’s die niet meer gebruikt worden, kunnen dienen als decoratie in huis. Ze kunnen in een boekenkast gezet worden, maar ook voor het raam of op een tafeltje. De camera’s kun je scoren op bijvoorbeeld een markt of via online tweedehands webshops. De camera’s kun je aanpassen naar de gewenste woonstijl.

Planten en bloemen

Planten en bloemen kunnen een woning pas echt veel gezelligheid brengen. Voor kleine woningen zijn hangplanten bijvoorbeeld ideaal. Deze nemen bijna geen ruimte in beslag. Kan jij nou helemaal niet goed overweg met planten en vergeet je deze vaak water te geven? Er zijn ook planten die weinig water nodig hebben, maar toch veel gezelligheid brengen zoals bijvoorbeeld een cactus, Aloë Vera of een Crassula. Deze planten kunnen gezelligheid brengen in iedere hoek van je woning. Let wel op dat de plant genoeg licht krijgt op de gewenste plek.