VSENV
Image default
Woning en Tuin

Hoe houdt u de speelkamer schoon?

Veel huizen hebben tegenwoordig een aparte ruimte waar kinderen kunnen spelen zonder dat vader en moeder helemaal gek worden van het constante gegiechel en rondspringende kinderen. Toch is zo’n speelkamer best moeilijk om schoon te houden, kinderen zijn nou eenmaal best vies soms. Heeft u een speelkamer en wilt u deze graag schoonhouden? Lees dan de onderstaande tips.

Bank

De meeste speelkamers hebben vaak een bank met een kleine TV in de hoek. Deze bank is vaak erg vies aangezien kinderen niet altijd even hygiënisch zijn. Hierom is het echt beter om minstens een keer peer jaar uw bank professional te laten schoonmaken. Een bank schoonmaken in Utrecht is bijvoorbeeld erg goedkoop wanneer u dit door een bedrijf laat doen.

Manieren

Leer uw kind vanaf een jonge leeftijd aan dat het belangrijk is om deze speelkamer schoon te houden. Zeg ze dus dat wanneer ze klaar zijn met het spelen en met iets anders willen gaan spelen dat ze eerst altijd even moeten opruimen. Wees hier ook echt consequent in. Dit zal uw kinderen het belang van netjes met hun spullen omgaan aanleren, iets waar ze de rest van hun leven van zullen profiteren!

Eten

Maak de regel dat er in de speelkamer alleen aan een tafel mag worden gegeten en gedronken. Dit leert uw kinderen dat ze niet zomaar drinken ergens op de grond mogen zetten of eten zomaar overal mogen deponeren. Wanneer u dit niet doet is de kans dat uw speelkamer en het speelgoed van uw kinderen erg vies wordt flink aanwezig. Zorg dus dat er een tafel staat in de speelkamer waar uw kinderen kunnen eten en lekker wat kunnen drinken. Wanneer ze klaar zijn kunnen ze weer ongestoord verder met spelen!

https://banklatenreinigen.com/bank-schoonmaken-utrecht/