VSENV
Image default
Woning en Tuin

Manieren om jouw bankstel schoon te maken

De bank is een veel gebruikt meubelstuk. Dagelijks wordt de bank geconfronteerd met nare geurtjes en bacteriën. Daarnaast blijft een bank niet altijd even schoon. Het kan zijn dat er vlekken op de bank komen. Bij de ene bank is het makkelijker om vlekken te verwijderen, dan bij een andere bank. Een bank moet ongeveer een keer in de maand schoongemaakt worden. Maar hoe kun je de bank het beste schoonmaken? In deze blog lees je verschillende manieren, hoe jij het beste de bank kunt schoonmaken!

Bank zelf schoonmaken

Je kunt ervoor kiezen om de bank zelf schoon te maken. Op de manier kun je veel geld besparen. Onderstaan staan enkele voorbeelden hoe je de bank kunt schoonmaken.

 

Bank schoonmaken met soda

Je kunt de bank schoonmaken met soda. Doe de soda in een emmer met heet water. Als het sopje klaar is, kun je met een spons de bank afnemen. Belangrijk is wel om de bank goed droog te deppen

 

Bank schoonmaken met groene zeep

Je kunt de bank schoonmaken met groene zeep. Maak een sopje met lauw of warm water en groene zeep. met een doekje kun je vervolgens de bank schoonmaken. Groene zeep kan wel strepen achterlaten, dus zorg dat de zeep goed weg wordt gehaald.

 

Bank laten schoonmaken

Je kunt ervoor kiezen om de bank schoon te laten maken door een bedrijf. Als je een bank laat schoonmaken door een bedrijf, kun je verzekerd zijn van een geslaagd resultaat. Dit heeft ermee te maken door de kennis, vaardigheden en materialen waarover een bedrijf beschikt

 

Bank impregneren

Je kunt ervoor kiezen om je bank te laten impregneren. Bij impregneren wordt er een stof aangebracht op de bank. Deze stof dringt door op het materiaal van de bank. Hierdoor worden bacteriën en schimmels verwijderd. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat het vuil zich niet meer kan hechten aan de vezels van het materiaal. Wanneer de bank geïmpregneerd is, kan de bank makkelijker worden schoongemaakt in toekomst.

 

Dieptereiniging

Naast de bank impregneren, kun je ervoor kiezen voor een dieptereiniging. Bij dieptereiniging worden de vezels gespoeld en gereinigd. Middels dieptereiniging wordt vuil van de vezels verwijderd. Bij een dieptereiniging wordt er gebruikt gemaakt van water. Het kan daarom wat langer duren, voordat de bank droog is.

 

In deze blog zijn enkele manieren beschreven, hoe jij de bank kunt schoonmaken. Kies je ervoor om geld te besparen en de bank zelf schoon te maken of wil je een goed resultaat en ben je bereid daar meer geld voor uit te geven?