VSENV
Image default
Woning en Tuin

Tips tegen optrekkend vocht

Optrekkend vocht is een veelvoorkomend probleem in veel huishoudens. Schimmelplekken op de muren, vochtige plekken in de verf, een muffe geur vanuit de kelder, dit zijn allemaal signalen dat jouw woning last heeft van vochtproblemen. Naast dat het je woning kan beschadigen, is het ook erg schadelijk voor de gezondheid. Gelukkig zijn er oplossingen om opstijgend vocht in huis te bestrijden. Zo heb je bijvoorbeeld de Rectavit Drystone Stick, geïmpregneerde sticks tegen opstijgend vocht in de muurvoet.

Vochtbestrijding voor vochtproblemen in huis

Opstijgend vocht kan dus heel effectief zelf aangepakt worden. Dankzij de handige producten op de markt, zoals de Rectavit Drystone Stick, hoef je dan ook niet per se een bedrijf of expert in te huren. De Rectavit Drystone Stick is voorzien van actieve bestanddelen die je ook terugvindt in de Drystone Gel van Rectavit. Deze bestanddelen verspreiden zich in de muur en vormen vervolgens een efficiënte waterafstotende barrière, waardoor vochtproblemen direct aangepakt worden. Hierdoor heb jij nooit meer last van vochtige plekken in huis en geniet je van een aangenaam en gezond binnenklimaat.

De gevolgen van vochtproblemen in huis

Naast dat een vochtig huis vies kan ruiken, koud en klam aanvoelt en schimmelsporen bevat, zorgt het ook voor andere problemen. Vochtproblemen zorgen er namelijk ook dat je meer gaat stoken om het binnen droger te maken. Hierdoor heb je dus hogere energiekosten. Daarnaast kan vocht ook zorgen voor luchtwegproblemen, trekt het ongedierte aan en kun je er allergieën van krijgen. Genoeg reden dus om de vochtproblemen direct aan te pakken met Rectavit Drystone Stick.

https://www.lijmshop.be/?s=drystone&post_type=product