VSENV
Image default
Bedrijven

Afvallen doe je zo!

Nu het nieuwe jaar begonnen is, geven veel mensen zichzelf de opdracht om een aantal kilo’s te verliezen. Hoewel dit een heel nobel voornemen is om je gezondheid te verbeteren, kan het soms wat moeilijk zijn om de juiste dingen te doen. Er zijn immers veel manieren en niet elke tip past bij iedereen! We zetten hier een aantal onschuldige tips op een rijtje, zoals gemberthee, afvallen door sport en schematiseren die toch kunnen helpen!

Gemberthee afvallen

Gember is een wortel met heel veel positieve elementen. Zo kan het bijvoorbeeld helpen bij verkoudheden en zit het boordevol goede stoffen. Het heeft echter ook kwaliteiten die kunnen helpen bij het afvallen. Je kan opteren voor rauwe gember, maar als je een snelle oplossing wil hebben, dan kan gemberthee een fijn alternatief zijn! Zo zal het gebruik van gemberthee afvallen mogelijk te maken door je lichaam te stimuleren. Het is natuurlijk geen wondermiddel en je zal daarnaast nog wat moeten bewegen!

 

Doe jezelf bewegen op een subtiele manier

Wanneer je geen fan bent van sport, is afvallen soms een uitdaging, juist omdat beweging zo belangrijk is. Gelukkig zijn er andere manieren om te bewegen. Een heel snelle en eenvoudige manier is het inruilen van je auto voor een fiets of zelfs je voeten. Door kleine afstanden zo te overbruggen, krijg je wat frisse lucht en laat je je stappenteller omhoog gaan, zonder dat je effectief nat in het zweet moet staan! Een andere optie recht te staan achter je bureau. Dit is goed voor je bloedcirculatie en het zorgt er ook voor dat je houding verbeterd.

 

Heb een goede planning

Wat heel belangrijk is bij gewichtsverlies, is het hebben van een goede planning. Deze planning bevat liefst een goed overzicht van wat je eet en wanneer je gaat bewegen. Zo kan je jezelf controleren en zien waar je moet bijsturen!

https://dieetschema.nl/kun-je-sneller-afvallen-met-gember/