VSENV
Image default
Woningen

Hoe combineer je de sfeerhaard met je interieur

Een sfeerhaard straalt echte luxe uit maar staat vooral ook heel strak, om een sfeervolle woonkamer te krijgen is het perfect om een sfeerhaard toe te voegen. Het mooie aan een sfeerhaard is ook dat hij overal geplaatst kan worden, er is namelijk geen schoorsteen voor nodig. Het is helemaal niet moeilijk om een sfeerhaard in je interieur te verwerken, een sfeerhaard gaat namelijk perfect samen met een cinewall.

Wat is een cinewall?

Een cinewall is een waar de tv in is verwerkt, doordat de muur en de tv gelijk zijn krijg je een bioscoop effect. Een cinewall staat erg strak in de woonkamer en geeft de woonkamer dan ook een luxe uitstraling. Een cinewall kan helemaal naar jouw smaak gemaakt worden, je kunt namelijk zelf de maten, het materiaal en de indeling bepalen. Vaak zie je dat er bij een cinewall een sfeerhaard is ingebouwd, dit maakt de cinewall namelijk helemaal af en zorgt voor de extra sfeer. Het mooie van een cinewall is dat hij niet perse in de woonkamer hoeft te staan, het is namelijk ook mogelijk om een cinewall in de slaapkamer of op kantoor te plaatsen. 

Wat is een sfeerhaard?

Een sfeerhaard is een elektrische haard die vlammen geeft door middel van led lampjes, de vlammen die je ziet zijn dus niet echt. Een groot voordeel hiervan is dat er geen brandgevaard is en dat er geen schroonsteen nodig is. Er zijn verschillende soorten sfeerhaarden, hierbij gaat het niet alleen om de grootte, je hebt namelijk ook sfeerhaarden die warmte kunnen geven. Zo krijg je dus een echt open haard gevoel, alleen is een sfeerhaard veel makkelijker dan een open haard. Bij een sfeerhaard kun je namelijk makkelijk de temperatuur regelen, hoef je tussendoor geen hout op te gooien en hoef je ook niks schoon te maken.