VSENV
Image default
Auto’s en Motoren

Op vakantie anno 2021, dit zijn je opties

Het jaar 2020 was natuurlijk een onstuimig jaar als het gaat om vakanties en 2021 lijkt dat ook weer te gaan worden. Toch zijn er wel tal van opties als je anno 2021 op vakantie wilt gaan. Aangezien vakanties nodig zijn om de gemoedsrust te kunnen bewaren is het dan ook aan iedereen aan te raden om deze opties wel te verkennen. In deze blog vertellen we je meer over de mogelijkheden als het gaat om op vakantie gaan in 2021.

Binnenlandse vakantie

Op vakantie gaan lag vorig jaar en ligt dit jaar gecompliceerder dan normaal. Het is daarom zeker geen gek idee om (wederom) te kiezen voor een binnenlandse vakantie te kiezen. Gelukkig heeft Nederland genoeg mooie en interessante plekken om te bezoeken. Denk hierbij aan een vakantie in het mooie Limburg, Zeeland of een van de andere provincies! Het voordeel van een binnenlandse vakantie is dat de reis er naartoe vaak stukken goedkoper is dan bij een buitenlandse vakantie. Daarnaast zijn de plekken ook gemakkelijker bereikbaar met de auto. Dit geldt natuurlijk voor reguliere brandstof auto’s, maar al helemaal voor elektrische auto’s. Een binnenlandse vakantie locatie is namelijk gemakkelijk te bereiken met jouw Hyundai Kona electric. De beperkte hoeveelheid reiskilometers maakt de binnenlandse vakantie ook enorm aantrekkelijk voor mensen met een leaseauto. Als je bijvoorbeeld hebt gekozen voor elektrische auto leasen dan kun je gemakkelijk op vakantie zonder dat je je zorgen hoeft te maken om de hoeveelheid kilometers die je kunt afleggen binnen je leasecontract!

Buitenlandse vakantie

Gelukkig zijn er anno 2021 ook nog genoeg mogelijkheden als het gaat om een buitenlandse vakantie. Om de landen binnen te komen dien je echter wel te beschikken over een vaccinatiepaspoort of een negatieve coronatest. Daarnaast zal de vakantie in het buitenland stukken minder vrij zijn dan in de voorafgaande jaren. Als je dit geen probleem vindt, dan kun je er natuurlijk altijd voor kiezen om alsnog het buitenland op te zoeken. Let er hierbij wel op dat je in de weken voor je vakantie zo min mogelijk mensen ziet. Zo minimaliseer je de kans op een positieve coronatest en kun je met een gerust hart naar het vliegveld.