VSENV
Image default
Zakelijke dienstverlening

Belang van een goede urenregistratie

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat de uren van jezelf en je personeel correct bijgehouden wordt. Wij vermijden allemaal liefst die foutjes om zo geen lastige problemen met de administratie te hebben, toch? Nu zou je wel denken: “hoe ontstaan die fouten dan in een urenregistratie?” kan heel gemakkelijk voorkomen door bijvoorbeeld de verantwoordelijke die dit niet op tijd in orde brengt, of de software niet goed meewerkt. Natuurlijk is het ook belangrijk om alles goed bij te houden zodat jij op tijd uitbetaald kan worden en zo nog grote problemen kan vermijden. Hiervoor hebben wij dus Keeping voor jullie!

Keeping helpende hand

Ben je die uurroosters ook beu en is het genoeg geweest met handmatig de uren aan te passen waardoor er soms zelfs administratie fouten kunnen ontstaan? Keeping heeft de oplossing en helpt je met het vergemakkelijken met de urenregistratie. Deze app zorgt ervoor dat je heel gemakkelijk je werkprestaties kunt registreren dit bijvoorbeeld door middel van je start- en eindtijd door te geven of meteen je dagelijkse prestatie. Ook heeft Keeping ook de functie om de gepresteerde uren toe te voegen aan je projecten, taken en klanten. Deze worden dan meteen opgeslagen waardoor het direct beschikbaar is en je een overzicht verkrijgt.

Voordelen urenregistratie door het personeel

–          Doordat je het personeel op basis van uren laat registreren is het gemakkelijker om je te verantwoorden bij klanten en opdrachtgevers op de bijvoorbeeld gemaakte kosten.

 

–          Het is makkelijker in te schatten hoeveel mankracht en uren nodig is voor het uitvoeren van een project.

 

–          Hiermee voorkom je ook problemen met uitbetalingen van gepresteerde uren.

 

–          Het is mogelijk om belastingvoordelen op te leveren.

Nog handiger met de Keeping app

Met de Keeping app kun je de urenregistratie makkelijk bijhouden op je smartphone, tablet en zelfs pc. Hierdoor heb je de app ook op verschillende schermgroottes zodat je een goed overzicht van de uren kan hebben. Via de app is het ook mogelijk om je teamleden toe te voegen aan projecten en gelijk aan de slag te gaan.

Extra controle nodig

Natuurlijk zou je graag ook fraude willen voorkomen als werkgever, daar heeft Keeping natuurlijk ook aan gedacht. Via de app kun je zien wanneer een tijdsregistratie is toegevoegd en gewijzigd, dit zal je dan helpen om verwarring en fouten te achterhalen.

https://keeping.nl/uren-bijhouden-personeel