VSENV
Image default
Zakelijke dienstverlening

De beste machines voor uw bouwproject vindt u bij deze machineverhuur

Heeft u voor uw bouwproject of graafwerk een graafmachine, mobiele kraan, shovel of trekker nodig? Schakel dan Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in. Deze specialist in machineverhuur uit Wijdewormer is werkzaam op verschillende plaatsen in Noord-Holland. Ze hebben een groot assortiment aan machines en materieel voor alle klussen rondom bouw- en graafwerk. Met wat voor soort bouwproject u ook bezig bent, of het nu klein- of grootschalig is, bij dit bedrijf hebben ze de juiste benodigdheden. U bent verzekerd van de beste kwaliteit en hoogste veiligheidsvoorschriften. Daarnaast profiteert u van een uitstekende service.

Keuze uit een ruim aanbod aan machines en toebehoren

Het assortiment van Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. is erg uitgebreid. Ze bieden alleen machines en toebehoren aan van de meest toonaangevende merken. Wanneer u een machine huurt, zal deze bestuurd worden door een ervaren machinist. Zo weet u zeker dat het werk nauwkeurig en zorgvuldig uitgevoerd wordt. Bij de machineverhuur van dit bedrijf kunt u terecht voor:

  • Minikranen
  • Mobiele kranen
  • Rupskranen
  • Shovels
  • Trekkers
  • Uitrustingsstukken

Naast de machines zelf verhuren ze ook alle toebehoren van de machines. Denk daarbij aan sorteergrijpers, trilblokken, sloophamers, knijpers, kantelbakken, verlenggieken en palletvorken. Deze specialist biedt hiermee een totaalpakket aan. Alle machines en overige producten zijn op voorraad. Zo hoeft u nooit lang te wachten om een kraan of dergelijke te kunnen huren. Zit de gewenste machine er toch niet tussen? Geef dit dan bij hen aan. Ze hebben samenwerkingen met diverse partners en hierdoor kunnen ze het gewenste materieel alsnog aan u leveren.

Bekijk het aanbod online

Wilt u ook profiteren van een soepel verlopend bouwproject en werken met de beste machines uit deze sector? Maak dan gebruik van de machineverhuur van Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. uit Wijdewormer, Noord-Holland. Hun ruime aanbod bekijkt u eenvoudig op hun website. Heeft u toch nog vragen over de verschillende machines of over de mogelijkheden van verhuur? Neem dan contact op met deze specialist. Zij staan u graag te woord.

https://www.niekkonijn.nl