VSENV
Image default
Dienstverlening

Het beste isolatiebedrijf weet dat het allemaal draait om grondige vloerisolatie

Een isolatiebedrijf helpt u aan een energiezuinig huis en dat is een ontwikkeling die de norm begint te worden voor nieuwbouw in Nederland. Een goede isolatiebedrijf adviseert u over de mogelijkheden en helpt u op weg door de opties na te gaan die geschikt zijn voor uw woning of bedrijfspand. Zo wordt er gekeken naar de omhulling van een gebouw en de manieren waarop die makkelijker en goedkoper te verwarmen en te koelen zijn. Het is van belang dat de binnenlucht op een consistente en comfortabele temperatuur blijft en niet kan ontsnappen. Energiezuinige huizen kosten niet alleen minder, maar zijn ook gezonder om in te wonen, omdat het risico op schimmel, rot, condensatie en luchtvervuiling aanzienlijk kleiner zijn.

Zorg dat u geen warmteverlies heeft door de aanleg van vloerisolatie

Een belangrijk aspect van isolatie is het warmteverlies dat door de vloer gaat. Het is afhankelijk van verschillende factoren en is niet voor elk gebouw hetzelfde. Een ervaren isolatiebedrijf zoals Van de Bunt Isolatietechniek B.V. kan een grondige check doen naar uw situatie. Ze kunnen bijvoorbeeld bepalen of de hoeveelheid warmte die verloren gaat via de begane grond afhangt van hoeveel verdiepingen uw huis heeft. Zaken zoals het verschil in bouwmaterialen, het type constructie (volledig vrijstaand, halfvrijstaand of rijtjeshuis), of het hebben van kelder en zelfs het type grond in het gebied hebben allemaal invloed op het effect van vloerisolatie.

Het isoleren van uw woning of bedrijfspand is investering die u gelijk terugverdient

Hoewel het achteraf aanbrengen van vloerisolatie voor een bestaand huis duur kan zijn, kan een investering zich al snel terugverdienen in de vorm van grote besparingen op stookkosten. Kies daarom voor een isolatiebedrijf die oog heeft voor uw wensen zoals Van de Bunt Isolatietechniek B.V. Zij gelden als een marktleider op het gebied van vloerisolatie en informeren u graag over de mogelijkheden.