VSENV
Zakelijke dienstverlening

Ga tot het uiterste voor uw grootkeuken onderhoud

Wanneer u een horecazaak heeft, weet u hoe belangrijk de hygiëne in de keuken is. Daarom is het aangeraden om op regelmatige basis een dieptereiniging van uw grootkeuken te laten uitvoeren. Hiervoor gaat u naar een specialist als Valor Services. De vakmensen van dit bedrijf reinigen uw keuken, inclusief plafonds, wanden en vloeren, volgens de HCAPP-richtlijnen. Naast deze volledige reiniging, worden kitlagen verwijderd en nieuwe schimmelwerende silicone aangebracht. Dankzij dit onderhoudspakket voldoet u altijd aan de wettelijke normen inzake hygiëne en onderhoud. Wilt u graag een oplossing op maat voor uw grootkeuken onderhoud?

Koop een goede vetafscheider voor een scherpe prijs

Wanneer u werkzaam bent in de horeca, weet u hoe belangrijk het is om met de juiste producten te werken. Zeker als het gaat over hygiëne. Wilt u daarom graag een geschikte vetafscheider? Valor Services zorgt voor de installatie van een nieuwe vetafscheider, die voldoet aan de NEN1825 norm. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende deksels of een op maat gemaakt resultaat. Wilt u ook graag in zee gaan met een schoonmaakbedrijf dat zelfs de meest lastige taken u uit handen neemt? Neem dan snel contact op met Valor Services.

Krijg een grondige inspectie bij een luchtkanaalreiniging

Met een luchtkanaalreiniging beperkt u het risico tot brand tot een minimum en verbetert u de luchtkwaliteit in uw pand. Voor een grondige luchtkanaalreiniging gaat u naar Valor Services. Dit schoonmaakbedrijf beheert graag uw onderhoudsprogramma. Zo bent zeker dat uw luchtkanaalreiniging tijdig wordt uitgevoerd. Hierbij worden ook uw luchtfilters vervangen. Voor het vervangen van alle soorten luchtfilters, moet u bij deze specialist zijn. Daarbij is het ook mogelijk om uw speciale filters op maat te laten maken. Maak snel een afspraak voor een luchtkanaalreiniging in uw bedrijf.