VSENV
Zakelijke dienstverlening

Zaakgericht werken binnen overheidsorganisaties: hulp bij knelpunten

Het invoeren van zaakgericht werken binnen overheidsinstanties kan een lastig proces zijn waarbij je tegen verschillende knelpunten kunt aanlopen. Het kan voorkomen dat er verkeerde keuzes gemaakt worden of dat het implementatieproces niet soepel verloopt. Op die manier zullen gestelde doelen en voorgenomen resultaten niet direct behaald worden. Wil je zaakgericht werken toch tot een succes maken en zou je daarbij graag hulp van een specialist ontvangen? Dan kunnen de professionals van Doxis je met een flinke dosis vakkennis en reële oplossingen verder helpen.

De integrale aanpak van deze specialist

Doxis zet zich al meer dan 100 jaar in voor het structuren en op orde brengen van informatie binnen heel diverse organisaties. Daarbij zijn de professionals van Doxis gespecialiseerd in het werken met overheidsinstanties op lokaal, provinciaal en landelijk niveau. Bij het aanbrengen van structuur in informatie is er specifiek oog voor de werkprocessen binnen een organisatie waarbij informatie een belangrijke rol speelt. De professionals van Doxis werken daarbij vanuit een integrale aanpak voor informatiemanagement waarbij aandacht is voor vier invalshoeken. Deze invalshoeken zijn ‘systemen en informatie’, ‘processen en sturing’, ‘doelen en beleid’ en ‘leiderschap en gedrag’.

Trainingsaanbod

Denk je gebaat te zijn bij de effectieve ondersteuning van Doxis dan kun je voor meer informatie, contactgegevens en het trainingsaanbod terecht op de website van deze organisatie. Zo kun je bij Doxis terecht voor een praktisch ingestelde training zaakgericht werken. Je krijgt hier tal van tips die je direct in de praktijk kunt toepassen maar leert ook over de valkuilen van zaakgericht werken. De training bestaat uit werksessies die interactief van aard zijn en waarbij ruimte is voor jouw eigen invulling. Je kunt aangeven waar je specifiek hulp bij wenst. Op basis daarvan zullen de vakmensen van Doxis een interactieve training aanbieden met do’s en don’ts die direct van toepassing zijn op de praktijk.