VSENV
Dienstverlening

Wat een calculatiebureau kan betekenen bij uw bouwproject

Een calculatiebureau wordt door projectontwikkelaars ingeschakeld om de kosten van een project te berekenen. Maar een calculatiebureau doet meer dan dat. Het is ook een adviesbureau voor de bouw en kan u dus ook adviseren over allerlei andere aspecten die komen kijken bij het bouwen van een huis, een kantoor of een groot bouwproject van meerdere woningen. Of het nu gaat om een groot miljoenenproject waar veel van afhangt, of om die fraaie aanbouw aan uw woning die u al heel lang wit, u kunt altijd rekenen op de deskundigheid van een calculatiebureau. Zo komt u niet voor vervelende financiële verrassingen te staan.

Neem geen risico en schakel een ervaren adviesbureau in

Het gebeurt helaas maar al te vaak dat een bouwproject forse vertraging oploopt of flink duurder uitvalt dan begroot. Als u geen adviesbureau voor de bouw inschakelt dan loopt u dit risico. Dit bureau kan voor u nauwkeurig uitrekenen wat de kosten zijn, hoeveel materiaal er nodig is en ook kan een calculatiebureau nauwkeurige bouwtekeningen maken. Deze heeft u in veel gevallen nodig als er toestemming voor de bouw moet worden gevraagd of als u uw project al wel heeft aangemeld bij de gemeente maar nog geen uitgewerkt plan heeft ingediend. Zo voorkomt u ook dat u op de valreep geen vergunning krijgt terwijl de bouw misschien al was gestart.

Een betrouwbaar adviesbureau voor de bouw van ieder soort gebouw

Als u een calculatiebureau nodig heeft, ga dan niet in zee met de eerste de beste die u vindt. Maak uw keuze voor een adviesbureau voor de bouw zorgvuldig. Kiewiet Bouwadvies is bijvoorbeeld een ervaren bureau dat veel kennis van zaken heeft. Zowel van grote bouwprojecten waar miljoenen in omgaan als van kleine projecten, bijvoorbeeld voor een aanbouw, serre of werkkamer, weet dit bureau veel af. U kunt uw project voorleggen door gebruik te maken van het formulier op de website. Het kantoor is gevestigd in Hoevelaken, maar is werkzaam in heel Nederland.