VSENV
Image default
Zorg

Eigen praktijk starten? Gebruik Edevop online voor het regelen van de administratie

Ben je logopedist en ga je een eigen praktijk starten logopedie? Dan zijn er een aantal dingen waaraan je moet denken. Als zelfstandig ondernemer ben je verplicht je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Wanneer je bent ingeschreven word je aangemeld bij de belastingdienst en krijg je een fiscaal nummer. Je dient als zorgverlener ook een AGB-code aan te vragen. Deze code werkt als een sleutel. Hiermee kan de zorgverzekeraar zien van welke zorgverlener de declaratie afkomt en of deze gegevens juist zijn. Ook dien je een VECOZO-certificaat aan te vragen om declaraties te kunnen versturen naar verzekeraars. Daarnaast is het verstandig om je als zelfstandige zorgverlener goed te verzekeren. Daarbij kun je denken aan een arbeidsongeschiktheid verzekering en een ongevallenverzekering.

EPD Software

Als zorgverlener dien je ook je administratie te regelen. Edevop online is een veilig een voordelig EPD software pakket voor eerstelijns zorgverleners waarmee je eenvoudig je administratie op orde houdt. In het elektronisch patiëntendossier kun je alle medische gegevens van je cliënten verwerken. Daarnaast is er een handige agenda voor al je afspraken. Documenten kun je veilig uploaden. Je kunt direct declareren naar zorgverzekeraars via VECOZO. Ook kun je facturen maken en versturen. Ook kun je patiënten ervaringen meten via de koppeling met QDNA/Mediquest/Qualiview. Daarnaast kan je via Zorgmail email berichten veilig verzenden.

Veilige software

Edevop online is geschikt voor de volgende beroepsgroepen: logopedie, fysiotherapie, oefentherapie en ergotherapie. Dus ben je ergotherapeut dan is de software ergotherapeut van Edevop online zeer geschikt. Hiermee werk je vanuit een website. Zo kun je op iedere plek en op elk moment inloggen in je eigen edevop omgeving. Daarnaast is er aandacht besteed aan het waarborgen van de veiligheid van gegevens. Om die reden is Edevop gebouwd op een platform dat is gecertificeerd volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. 

https://www.edevop.nl/