VSENV
Image default
Aanbiedingen

4 voordelen van tussenvloeren

Een bedrijf met een snelle groei is natuurlijk erg fijn. Maar, het kan ook problemen met zich meebrengen. Deze had je misschien vooraf niet geanticipeerd, waardoor het lastig kan zijn om hierop in te springen. Eén van deze problemen is een opslagtekort. Hiervoor hebben wij de perfecte oplossing: tussenvloeren. In deze blog zullen we je hier vier voordelen van opnoemen.

  1. Goedkope oplossing

Er zijn eigenlijk drie oplossingen voor ruimtetekort: verbouwen, verhuizen of het aanschaffen van een tussenvloer. De laatste is veruit de goedkoopste; de aanschaf van een tussenvloer bespaart je dus enorm veel kosten. Tussenvloeren zijn erg efficiënt, aangezien dit niet het enige vlak is waarop jij kosten bespaart: doordat zij licht weerkaatsen, betaal je bijvoorbeeld 43% minder kosten voor verlichting. 

  1. Flexibel inzetbaar

Een tussenvloer is niet slechts goed als opslagruimte, maar kan voor veel verschillende doeleinden fungeren. Zo kan je de tussenvloer bijvoorbeeld ook inzetten als kantoorruimte. Vanwege deze mogelijkheden zit jij niet vast aan één ding, en kunnen tussenvloeren ook niet in slechts één branche ingezet worden. 

  1. Op maat gemaakt

Tussenvloeren worden op maat gemaakt. Dit is ideaal, want hierdoor weet jij zeker dat de tussenvloer in jouw bedrijfspand past. Bij het maken van de tussenvloer wordt rekening gehouden met verschillende dingen, zoals de maat van de tussenvloer, maar ook de kleur. Zo weet jij zeker dat de tussenvloer goed binnen jouw bedrijfspand valt.

  1. Geleverd als bouwpakket

De tussenvloer wordt geleverd als bouwpakket. Dit biedt jou veel mogelijkheden, aangezien je hierdoor zelf kunt bepalen wanneer je de tussenvloer wilt opbouwen of juist afbouwen. Is er binnen jouw bedrijf sprake van seizoensdrukte? Dan is een tussenvloer daar de ideale oplossing voor, want je kunt de tussenvloer opbouwen wanneer deze drukte weer begint te dagen. 

Nolte Mezzanine

Ben jij geïnteresseerd in de aanschaf van een tussenvloer? Neem dan eens een kijkje op de website van Nolte Mezzanine! Zij zijn gespecialiseerd in verschillende magazijnsoplossingen, zoals bijvoorbeeld tussenvloeren. Nolte Mezzanine helpt jou graag met gehele proces van de tussenvloeren: zij ontwikkelen deze vloer voor je, en zorgen er voor dat deze succesvol geïnstalleerd wordt, mocht je hier behoefte aan hebben. 

https://www.noltemezzanine.nl/