VSENV
Image default
Aanbiedingen

5 tips voor het kiezen van het juiste ondergoed!

Ondergoed wordt nog wel eens onderschat. Dit terwijl iedereen goed ondergoed nodig heeft! Jouw ondergoed is namelijk een groot en belangrijk onderdeel van je outfit. Niemand gaat immers de deur uit zonder ondergoed. Bij het kiezen van ondergoed is het belangrijk dat het lekker zit, niets is vervelender dan knellend of uitgelubberd ondergoed. Daarnaast is het uiterlijk ook niet geheel onbelangrijk, wanneer jij je lekker voelt in je ondergoed, dan straal je dit ook uit. In deze blog geven we je tips over het kiezen van het juiste ondergoed! 

 

Ondergoed in overeenstemming met je kleding

Vaak trekken we in de ochtend zomaar een onderbroek en bh aan en komen we er later pas achter dat we wellicht de verkeerde keuze hebben gemaakt. Denk daarom eerst na over wat je die dag wilt dragen en kies daarna het juiste ondergoed in overeenstemming met je kleding. Draag je bijvoorbeeld een strakke broek? Dan verkies je de string wellicht boven je hipster. 

 

Kies de juiste maat en pasvorm

Niets is vervelender dan knellend ondergoed, of ondergoed dat opkruipt. Kies daarom voor de juiste maat en pasvorm. Ondergoed dat te groot is verbreekt de soepele lijnen van je kleding. Hierdoor kan het je outfit een slonzig aanzien geven. Ondergoed dat te klein is heeft hetzelfde effect.

 

BH-bandjes uit het zicht

Tegenwoordig zien we het in het straatbeeld heel veel, wellicht dat jij je er ook niet meer aan stoort. Toch is het vaak mooier om de bh-bandjes weg te werken. Wil je op ‘alles’ voorbereid zijn, rust je ondergoed-collectie dan uit met een multifunctionele bh. Dit is een bh die je ook zonder bandjes kunt dragen of een bh met bandjes die je ‘crisscross’ of ‘haltergewijs’ kunt dragen. Speciaal voor laag op de rug uitgesneden jurken en topjes zijn er zelfs bh’s die laag op de rug sluiten. Op deze wijze kun je deze kledingstukken dragen zonder dat de bh-bandjes zichtbaar zijn.

 

Weg met de onderbroekenlijn

Je kent het wel, de strakke broeken of rokken uit een dunne stof die erg tekenen. Dit is natuurlijk niet iets wat je wil. De oplossing is een string of tanga!

 

Zorg ervoor dat het ondergoed niet doorschijnt

In hetzelfde rijtje als de onderbroekenlijn staat het ondergoed dat door je kleding heen schijnt. Voornamelijk een voorkomend probleem met strakke witte jeans. Extra tip: de meeste huidskleurtinten zijn minder goed zichtbaar dan wit ondergoed!

Sliponline.nl

Nu je op de hoogte bent van onze tips is het tijd om je kennis over het juiste ondergoed in de praktijk te brengen. Bij Sliponline.nl vind je een ruim assortiment ondergoed van hoogwaardige kwaliteit. Het Ondergoed van sliponline gaat dus lekker lang mee. Binnen dat assortiment vind je ondergoed in diverse varianten en van verschillende bekende merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Ten Cate, Sloggi, Sassa mode en Triumph. In het ondergoed van Sliponline.nl voel jij je goed. Alles is zeer scherp geprijsd dus voor iedereen goed betaalbaar!

 

https://www.sliponline.nl/