VSENV
Image default
Aanbiedingen

Beste honeywell airco 2020

Beschouw draagbare airconditioners als de verkoelende keuze van het laatste redmiddel. Ze zijn beter dan een ventilator, maar ver van een raam AC.

Dat is wat de experts van Consumer Reports consequent zien in onze tests van draagbare airconditioners. Ondanks hun beweringen krijgen deze units amper een kamer onder broeierigheid, laat staan ​​de 78 ° F die wordt beschouwd als de bovenste drempel van binnencomfort.

Mobiele airco

Mobiele airconditioners zijn bedoeld voor woningen waar raamconfiguraties of bouwvoorschriften de installatie van raamunits verhinderen.

“Een draagbare airconditioning is een alternatief, maar geen ideaal”, zegt Chris Regan, die toezicht houdt op de airconditionertests van Consumer Reports. Draagbare apparaten zijn doorgaans groter, luidruchtiger en duurder en verbruiken meer energie. In feite melden retailers dat veel draagbare airconditioners elk seizoen worden teruggestuurd door ontevreden klanten.
Niemand test apparaten zoals wij

We wassen, stof en spoelen in onze laboratoria om u apparaatbeoordelingen te geven waarop u kunt vertrouwen.
Doe mee
Hoe draagbare airconditioners werken
In tegenstelling tot een raamairconditioner, zitten alle mechanische onderdelen van een draagbare airconditioning in de kamer die u probeert af te koelen. Dit draagt ​​bij aan het geluid.

Het is ook een reden voor niet-capabele koeling. Terwijl een raam-AC buitenlucht gebruikt om de spoelen op het buitendeel van het apparaat te koelen, gebruikt een draagbare AC-airconditioning geconditioneerde lucht uit de kamer waarin het zit om de mechanica te koelen. Dat creëert een negatieve druk die ervoor zorgt dat warme, ongeconditioneerde lucht uit nabijgelegen kamers of buiten naar de kamer stroomt die u probeert koel te houden.

MEER OVER AIRCONDITIONING
CR’s Air Conditioner Ratings & Koopgids
Beste draagbare AC’s van CR’s Tests
Beste raamairconditioners van 2020
Houd de energierekening laag als de temperatuur stijgt
Hoe u een raam-airconditioner op de juiste manier aanpast
En het is de vraag hoe draagbaar ze zijn. Zodra de slang is aangesloten op de kit in het raam (om hem naar buiten te ventileren), wil je het apparaat niet meer verplaatsen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze meestal 50 tot 80 pond wegen – soms zelfs meer.

Hoewel ze wel wielen hebben, kan het moeilijk zijn om draagbare airconditioners op tapijten en over verhoogde drempels tussen kamers te rollen.

Ze hebben ook hun ruimte nodig – de slang is 5 tot 7 voet lang en de airconditioner moet uit de buurt van muren of meubels worden geplaatst die de luchtstroom kunnen blokkeren.

“Er is een leercurve voor consumenten”, zegt Thomas Kelly, senior marketingdirecteur bij GE Appliances. “Sommige consumenten realiseren zich niet dat ze de draagbare AC naar buiten moeten ventileren.”

Verwarring in het AC-gangpad
Terwijl raam-AC’s al meer dan 25 jaar onderworpen zijn aan federale energie-efficiëntienormen, zijn draagbare AC’s dat niet. In 2016 heeft het ministerie van Energie nieuwe efficiëntienormen vastgesteld voor draagbare airconditioners. Maar de normen werden pas in januari afgerond en werden pas van kracht in 2025. Maar zelfs voordat de normen waren afgerond, begonnen veel fabrikanten eenheden te produceren die eraan voldeden.

Het resultaat? Wanneer u winkelt, ziet u mogelijk draagbare AC’s met een Btu-classificatie volgens de nieuwe standaard – en sommige met een opgeblazen of misleidende Btu-classificatie. (Btu of Britse thermische eenheden meten het koelvermogen.) En tijdens deze overgang ziet u mogelijk twee Btu-waarden op de doos.

Een draagbaar model dat voorheen werd vermeld op 14.000 Btu (de ASHRAE-classificatie genoemd, van de American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers), kan nu een DOE-classificatie van 10.000 Btu hebben.

Maar zelfs met deze wijziging kun je een draagbare AC nog steeds niet vergelijken met een raam-AC als het om Btu gaat. “De testvoorwaarden van de DOE voor raam-AC’s zijn veeleisender dan die voor draagbare AC’s”, zegt Joanna Mauer, die energie-efficiëntie bijhoudt voor het Appliance Standards Awareness Project, een groep die pleit voor efficiëntienormen. “Een raam-AC van 6.000 Btu levert daarom meer koeling op dan een draagbare AC-unit van 6.000 Btu.”

Hoe we mobiele airco testen

Bij Consumer Reports testen we elke airconditioner in een kamer die geschikt is voor de geclaimde grootte. We hebben onze tests aangepast volgens de nieuwe standaard van de DOE. “We gaan nu volgens de Btu-beoordeling van de DOE”, zegt Regan. “Dat betekent dat we elke unit in een kamer testen die beter is afgestemd op het koelvermogen.”

In onze AC-tests meten we hoe lang het duurt voordat een draagbare airconditioner de temperatuur in de testkamer verlaagt van 90 ° F tot 85 ° F. Het duurt minstens 20 minuten – en vaak veel langer. Ter vergelijking: de beste raamairconditioners kunnen de kamer in ongeveer 15 minuten of minder met 10 ° F koelen.
Als een draagbare computer uw enige keuze is
Installeer het goed. Alle draagbare apparaten worden geleverd met een kit die u in een venster installeert. De set bestaat uit een kunststof paneel met aansluitingen voor de uitlaatslang. Het kan horizontaal worden geïnstalleerd in een dubbel uitzetraam of verticaal in een schuifraam. Zorg ervoor dat al uw verbindingen goed vast zitten en dicht eventuele luchtspleten af.

Koop een plafondventilator. Creëer een briesje door een plafondventilator te laten draaien – hierdoor voelt het koeler aan.

 

https://www.kieskeurig.nl/airco/merk/honeywell