VSENV
Image default
Aanbiedingen

Hiermee ga je van de winter onwijs veel energie besparen

Hoge energieprijzen… Je kunt de krant niet openslaan of je ziet wel een artikel dat gaat over de hoge prijzen van gas en elektra. Het meest slechte nieuws is misschien nog wel dat die hoge prijzen nog wel eens tot 2026 kunnen aanhouden. Veel mensen zijn op dit moment naarstig op zoek naar oplossingen tegen die hoge energieprijzen. Hoe kun je ze nog in toom houden?

 

Isolerende raamfolie biedt een gedegen oplossing

Wij hebben de oplossing voor jou! Hiermee kun je misschien niet alle extra kosten dekken, maar het is een goed begin en een hele goede investering voor de toekomst. Wil je duurzaam wonen? Kies dan voor goed isolatiemateriaal. Eén van de meest effectieve middelen om kou buiten te houden en gestookte warmte binnen te houden is om je ramen te beplakken met een isolatiefolie voor ramen. Dit isolatiefolie is gewoon doorzichtig, dus als je het netjes op je ramen aanbrengt, heb je in de jaren daarna er geen erg meer in dat het nog op je ramen zit. Maar het heeft zoveel effect!

 

Hoe een dun laagje raamfolie isolerend kan werken

Het is haast niet te geloven dat zo’n dun laagje raamfolie zoveel effect kan hebben. Maar de feiten liegen er niet om. Je woning kan tot wel 50% minder warmte verliezen. Dat betekent dus dat je veel minder stookkosten hebt! Het dunne folie plak je dus aan de binnenkant van je raam. Vervolgens zorgt het voor een extra isolerende werking. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Want heel duur is de aanschaf van isolerende raamfolie niet. 

 

Isolerende raamfolie voor elk type glas

Wil je isolerende raamfolie kopen? Let dan goed op want er zijn verschillende soorten op de markt. Het belangrijkste is het folie voor enkelglas, voor dubbelglas en Hr glas. Koop het juiste raamfolie voor jouw type glas. Weet je niet wat voor glas er in jouw raamkozijnen zit? Vraag dan je glasleverancier voor opheldering. Wat heel duurzaam is aan dit isolatiemateriaal is dat je het maar één keer hoeft aan te schaffen en er daarna jarenlang plezier en baat van zult hebben. Het effect wordt ook niet minder in de loop der jaren. Dus als je slim bent koop je vandaag nog dit handige raamfolie en plak je het op alle ramen in je huis. Zo zit jij er van de winter toch lekker warmpjes bij en hoef waarschijnlijk niet te rekenen op een torenhoge rekening.


https://www.plakfoliewebshop.nl