VSENV
Image default
Aanbiedingen

Pakketjes gemakkelijk verzenden met deze verpakking

Wanneer je een pakketje wilt gaan verzenden, zoals kleding die je niet meer mooi vindt en die je online hebt verkocht, moet je en geschikte verpakking vinden. Hier moet je namelijk goed over nadenken. Je wilt niet een te grote verpakking want dit zorgt voor extra kosten doordat het niet door de brievenbus past. Maar je wilt ook niet een te kleine verpakking waardoor het product er niet in past. Wij hebben een goede oplossing gevonden, namelijk verzendzakken! Deze verpakking heeft veel voordelen. Ook is deze verpakking erg gebruiksvriendelijk. Wil je meer weten over deze handige verpakking? Je leest het in deze blog!

Waarom een verzendzak?

Uit de vergelijking tussen een verzendzak en een verzenddoos, komt naar voren dat een verzendzak alleen maar voordelen heeft. Deze zak is namelijk veel kleiner dan een verzenddoos en heeft dus minder ruimte nodig. Deze verzendzak past dan ook goed door de brievenbus. Dit scheelt je veel kosten. Wanneer je een verzenddoos gebruikt moet je de verzendkosten zelf betalen. Wel moet je met een paar dingen rekening houden wanneer je een verzendzak wilt kopen. Let op dat je een vocht- en stofafstotende verzendzak koopt. Het zou erg zonde zijn wanneer de inhoud vies wordt of stuk gaat! Verzendzakken zijn er in diverse materialen te vinden. 

Diverse materialen van verzendzakken

Een webshop die verzendzakken verkoopt is Blok Packaging. Deze webshop maakt onderscheid tussen twee verschillende verzendzakken. We beginnen bij de CEOX verzendzak. Deze zak is gemaakt van plastic en is 100% recyclebaar. Ook verkopen ze de E-green verzendzak, deze is gemaakt van het materiaal kraftpapier. Ook deze is 100% recyclebaar. Deze kun je ook nog eens vaker dan één keer gebruiken! Aan jouw de keuze welke je wilt aanschaffen!

Meer informatie over de verzendzakken van Blok Packaging

Wil je meer weten over het bestelproces bij Blok Packaging? Of wil je meer informatie over de verzendzakken? Op de website van Blok Packaging kun je veel informatie vinden. Deze partij bestaat uit specialisten op het gebied van verpakkingsmaterialen. Wilt u graag geadviseerd worden? Neem dan contact op met de specialisten van Blok Packaging!

 

https://blokpackaging.com/