VSENV
Image default
Aanbiedingen

Philips Sonicare is dé tandenborstel voor een goede mondverzorging

Een goede mondhygiëne is ontzettend belangrijk en een goede elektrische tandenborstel draagt daar ook aan bij. De Philips Sonicare is voorzien van handige snufjes die het voor u nog makkelijk maakt om uw gebit goed te verzorgen. Zo is de Philips Sonicare voorzien van een handige timer die u precies verteld hoelang u nog moet poetsen. Wat deze tandenborstel zo uniek maakt zijn de oscillerende bewegingen. Hiermee wordt tandplak eenvoudig en pijnloos van uw tanden verwijderd door de trillende bewegingen van de tandenborstel. Opgehoopte tandplek tussen uw tanden of kiezen wordt moeiteloos verwijderd met de Philips Sonicare. Daarnaast is de borstel zacht voor het tandvlees.

Een ideale tandenborstel voor de beginnende elektrische poetser

De Philips Sonicare heeft een 14-daags Easy-Start programma ontwikkeld waardoor u rustig kunt wennen aan uw nieuwe tandenborstel. Zeker wanneer u nooit eerder elektrisch heeft gepoetst is dit een fijne manier om te beginnen. De borsteltjes van de tandenborstel zijn zacht voor uw tandvlees en met behulp van de druksensor in de borstel zal er nooit te veel druk worden uitgeoefend op uw tandvlees. Hierdoor wordt de poetservaring door velen als prettig ervaren.

De verschillende modellen van Philips Sonicare

In onze shop is er voor ieder gebit en ieder budget een fijne Philips Sonicare tandenborstel te vinden. Om de tandenborstel geheel aan uw wensen aan te passen kunt u ook wisselen tussen de verschillende opzetstukjes. Heeft u vaak last van tandsteen of heeft u juist hele gevoelige tanden? Dan is hier een passende tandenborstel of Philips Sonicrare opzetstuk voor te vinden. Via onze webshop vindt u een overzicht van alle tandenborstel en opzetstukken van Philips Sonicare welke stuk voor stuk zorgen voor een verzorgd en schoon gebit. Of u nu wittere tanden wilt of een fijne tandenborstel voor uw gevoelige tanden; wij hebben de oplossing voor u in onze webshop.

Investeer in uw tandenborstel en bespaar op de tandartsrekening

Tandenpoetsen behoort tot de dagelijkse routine om zo uw gebit schoon en gezond te houden. Door de handige technologie van Philips Sonicare wordt er korte metten gemaakt met tandplek. Door het tandplek goed te verwijderen voorkomt u de kans op tandsteen. Tandsteen kan alleen bij de tandarts of de mondhygiënist worden verwijderd wat u weer terug zal zien op de tandartsrekening. Daarom is het aan te raden om te investeren in een goede tandenborstel. Door te kijken naar uw wensen op het gebied van mondverzorging vindt u altijd wel een passende tandenborstel die hierop aansluit. De brede collectie in onze webshop zorgt ervoor dat u voldoende keuze hebt uit de verschillende tandenborstels. Neem vandaag nog een kijkje en bestel uw nieuwe tandenborstel eenvoudig online zodat u deze snel in huis hebt.

https://www.tandartswereld.nl/product-categorie/elektrische-tandenborstels/philips-tandenborstels/