VSENV
Image default
Aanbiedingen

Van Eldik Ladders molenaarstrappen

Een molenaarstrap heeft de eigenschap dat je hem steil mag plaatsen. Dat maakt de molenaarstrappen uniek. Dat betekent dat je hem goed kunt gebruiken wanneer je ruimte om een trap te plaatsten beperkt is.

Een los vaste trap

De houten molenaarstrap heeft de eigenschap van een vaste trap maar hij is toch los. Dat is best verwarrend. Dus wel leggen het je uit. Je kunt deze molenaarstrappen gebruiken als alternatief voor de vaste trap. Het nadeel van een vaste trap heeft als nare eigenschap dat hij echt permanent is. Je kunt hem niet even verplaatsen wanneer jou dat beter uitkomt. Dan is de molenaarstrap een mooi alternatief. Deze trappen zet je namelijk neer wanneer jij hem nodig hebt. Zodra je klaar bent met het gebruik van de trap zet je hem aan de kant. Zo komt de ruimte beschikbaar die je met een vaste trap kwijt was geweest. Dat is wel zo praktisch.

Haken en een bevestigingsrail

Bij deze molenaarstrappen worden accessoires optioneel meegeleverd. Dit zijn haken en een bevestigingsrail. Dit is een stang die je bovenaan de opgang plaatst. De haken set je vast aan de trap. Door de haken nu aan de rail te hangen heb je een stevige verbinding. Hierdoor is het risico dat je trap onderuit kan schuiven zo goed als nul. Dat is wel zo veilig. Naast deze rail is er ook een trapleuning beschikbaar voor deze trappen. Met deze leuning heb je goed houvast wanneer je de trap om gaat klimmen. Je hebt met deze leuning de mogelijkheid om hem links of rechts te plaatsen. Een handige tip: koop een extra rail. Deze rail bevestig je op een vrije muur. Wat hoger dan de lengte van de trap. Wanneer je de trap op gaat bergen hang je hem aan deze muur. Zo neemt hij heel weinig ruimte in beslag!

Koop je molenaarstrappen bij Van Eldik Ladders

Ook voor deze molenaarstrappen moet je bij Van Eldik Ladders zijn. Zowel de beuken – als de grenen molenaarstrappen staan hier op voorraad. Je krijgt daarbij advies over welke trap het meest geschikt is voor jou. Daarvoor is er een handige maattabel waarbij je simpel uitrekent welke trap je moet hebben voor jouw opgang. In de werkplaats in Ochten staat de koffie voor je klaar!

 

https://vaneldikladders.nl