VSENV
Image default
Aanbiedingen

Werkt u thuis? Zo richt u een thuiskantoor in!

Werkt u thuis? Zo richt u een thuiskantoor in!

Corona lijkt grotendeels voorbij te zijn, maar thuiswerken zijn we gaan waarderen. Daarom is het goed om na te denken over het inrichten van een goede thuiswerkplek. Hoe zorgt u ervoor dat u een efficiënte en productieve werkplek creëert? Dat vertellen we u in deze blog.

 

Richt het ideale thuiskantoor in

Om het ideale thuiskantoor in te richten, zijn er een aantal elementen waar u rekening mee kunt houden. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om een rustige ruimte te kiezen, de juiste apparatuur in huis te hebben en gebruik te maken van een sterk wifi-signaal. Hieronder hebben we een aantal tips voor het inrichten van een goed thuiskantoor op een rijtje gezet.

 

Kies een rustige ruimte

De eerste stap bij het inrichten van een thuiskantoor is het kiezen van een kamer. Vaak zijn alle kamers in huis bezet, dus is het makkelijker om op de bank of aan de eettafel te werken. Het is echter beter voor uw productiviteit om een plek te kiezen die exclusief voor het werk is. Zoek een rustige plek in huis, zoals de zolder of de garage. Als u deze ruimte echt omtovert tot werkruimte, zult u merken dat u veel efficiënter te werk gaat. Zo kunt u werk en privé immers scheiden. 

 

Pas uw meubels aan

Woonaccessoires zijn erg belangrijk voor een goed thuiskantoor. Kijk maar eens naar het kantoor op uw werk. Hoeveel planten, foto’s en lampen heeft u daar staan? Planten dragen bij aan de luchtvochtigheid en brengen ook sfeer. Ideaal als u acht uur achter elkaar in één ruimte wilt werken. Bekijk het assortiment van Kato eens voor ergonomische kantoormeubels zoals bureaus en bureaustoelen! Ergonomisch werken zorgt namelijk voor minder lichamelijke klachten en betere concentratie.

 

Het ontwerpen van een kantoor aan huis: Werk staand!

Wilt u echt een gezond thuiskantoor inrichten? Probeer dan om staand te werken. U neemt niet alleen een actievere houding aan, maar u zult ook productiever zijn. Bovendien voorkomt u op lange termijn rug-, schouder- en nekklachten en verbrandt u calorieën. Gezonder kan bijna niet!

https://www.katokantoorinrichting.nl/

Gerelateerde artikelen

Koop bloemen in glaswerk

Verhuizen naar Den Haag? Wij regelen het snel en veilig!

4 drinkbekers die je prima kunt geven als relatiegeschenk