VSENV
Image default
Huishoudelijk

Keukenapparatuur goedkoper aanschaffen

Keukenapparatuur kan vaak veel kosten. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe keukenmachine of magnetron. Als u er één kiest van een betrouwbaar merk bent u er al snel honderden euro’s voor kwijt. Er zijn gelukkig een aantal manieren om keukenapparatuur goedkoper aan te schaffen. Hieronder leggen we drie manieren uit om goedkoper uit te zijn.

Black friday

Black friday staat bekend om extreem hoge kortingen. Op deze dag (of vaak de hele black friday week) geven webshops hoge kortingen op hun wat oudere assortiment. Vaak profiteert u dus niet op kortingen op de nieuwste modellen, maar iets oudere producten. Dit betekent natuurlijk niet dat ze niet goed zijn, want anders zouden ze deze niet verkopen.

Gebruik aanbieding sites

Tegenwoordig zijn er vele aanbieding sites in het leven geroepen om het voor de consument zo makkelijk mogelijk te maken om te profiteren op de beste deals. Zo zijn er veel overzichten te vinden met bijvoorbeeld keukenmachine aanbiedingen zodat u geen honderden euro’s kwijt hoeft te zijn. Het enige wat u hoeft te doen om een aanbieding site te vinden, is te Googlen op ‘x aanbieding’, waarbij x de naam van het product is.

Refurbished is ook een optie

Refurbished producten komen steeds vaker voor. Dit zijn tweedehands producten die zijn opgeknapt om weer zo goed als nieuw te functioneren en er uit te zien. Ook met keukenapparatuur komt het wel eens voor dat u bijvoorbeeld tegen een leuke refurbished wasmachine of een vaatwasser aanbieding aanloopt.

Let op de productpagina van refurbished producten wel goed op de tekst die er bij staat. Vaak wordt hierin aangegeven wat de ‘grade’ is van het product. Zo is een product met A-grade beter dan een D-grade. Ook staat er of er eventueel krasjes e.d. op zitten.