VSENV
Auto’s en Motoren

Airco service Uithoorn voor een verkoelende auto


 

Met fijne Airco service Uithoorn hoeft u voortaan niet meer met open ramen te rijden. Wanneer de zon zich steeds vaker begint te laten zien, zal u merken dat uw auto veranderd in een ware sauna. De bekleding van de stoelen zijn heet en de warme temperaturen blijven de hele dag in uw auto. Tenzij u een groot voorstander van sauna’s bent, maar voor de meeste bestuurders is dit niet heel aangenaam. Door de Airco service Uithoorn is dit voor u verleden tijd en kunt u tijdens de warme zomerdagen heel comfortabel in uw eigen auto zitten! Want zo hoort het immers.

 

Bij Airco service Uithoorn bieden we een scherpe prijs

 

Ook tijdens de koude, gure wintermaanden is een goed werkende airco erg belangrijk. Dit speelt namelijk een grote rol bij beslagen ramen. Iets wat erg gevaarlijk op de weg kan zijn indien dit niet goed afgesteld is. Zonder zicht zit een botsing namelijk in een klein hoekje. Met Airco service Uithoorn helpen we u graag bij het verzorgen van een nieuwe airco in uw auto. Hier vragen wij een scherpe prijs voor waardoor het voor u ook betaalbaar blijft.

 

Het onderhoud van de airco doen we volgens de norm van de fabrikant. Hierbij wordt de airco gecontroleerd aan de eisen waar het aan moet voldoen en zal dit middels een professioneels apparaat gedaan worden. Hiermee worden alle functies van de airco getest waardoor u tijdens het rijden ook niet voor grote verassingen komt te staan. Op het eind zal de airco aangevuld worden met de R 134A koelmiddel, dit middel is minder belastend voor het milieu dan andere koelmiddelen.

 

Maak vandaag nog een afspraak met onze specialisten en ervaar zelf de velen voordelen van de Airco service Uithoorn!