VSENV
Dienstverlening

Zekerheid bij lekkage door camera inspectie

Voor een camera inspectie van uw leiding bij lekkage gaat u in zee met Van Vught Rioleringen. Een lekkage in één of meerdere leidingen kan vaak dusdanig schadelijk zijn dat u het probleem snel aan dient te pakken. Van Vught Rioleringen is hét bedrijf om in te schakelen, met jarenlange ervaring in het uitvoeren van een grondige camera inspectie bij lekkage. Hun inspectiebus beschikt over een breed scala aan apparatuur waarmee elke lekkage moeiteloos onder handen wordt genomen.

Voor elke lekkage inspectie de juiste camera

Ieder huis of bedrijf bevat een groot scala aan leidingen, waarvan er geen enkele hetzelfde is. Van Vught Rioleringen heeft een uiteenlopende reeks camera’s en apparatuur waarmee zij de oorzaak van de lekkage gemakkelijk kunnen bepalen en uw probleem op kunnen lossen. Digitale foto’s of films worden gemaakt van uw leidingen tijdens een camera inspectie voor lekkage. Dit biedt voornamelijk uitkomst wanneer de tekening van de leidingen niet bestaat of niet aanwezig is.

Laat uw vetafscheider reinigen door professionals

Bedrijven werkzaam in de dienstverlenende sector, de levensmiddelenindustrie of de horeca zijn bij wet verplicht een vetafscheider te installeren. Om de geldigheid van uw milieu- of omgevingsvergunning te waarborgen moet deze regelmatig geleegd worden. Van Vught Rioleringen is als een van de weinige bedrijven in Nederland gespecialiseerd in het reinigen van vetafscheiders. U kunt bij hen een onderhoudscontract afsluiten. Zo weet u zeker dat uw vetafscheider altijd tijdig en vakkundig wordt geleegd. Van Vught Rioleringen kan u tevens voorzien van een CO2-reductie certificaat. Hiermee toont u aan dat het vet uit uw vetafscheider met de juiste frequentie wordt verwijderd en wordt afgegeven aan een officieel erkende inzamelaar.

Van Vught Rioleringen: uw betrouwbare partner

50 jaar ervaring in de rioolwereld heeft ervoor gezorgd dat Van Vught Riolering iedere uitdaging te lijf kan gaan. Zij zijn uitgegroeid van klein agrarisch bedrijf tot een modern rioleringsbedrijf, waarbij ze service en kwaliteit altijd hoog in het vaandel houden.