VSENV
Image default
Auto’s en Motoren

Autopuzzeltocht rijden op de mooiste plekken

Autopuzzeltocht rijden

Voor de speurneuzen onder ons: ooit een autopuzzeltocht geprobeerd? Een autopuzzeltocht is een ideaal uitje door Nederland. Als je een goed gevoel voor GPS, dan is dit echt iets voor jou. Met de autopuzzeltochten van RLLY  kun je met je eigen auto de mooiste plekken van Nederland ontdekken.

Autopuzzeltocht met RLLY

Een autopuzzeltocht draait om avontuur, plezier en oriëntatie vermogen.  Door middel van het volgen van het kompas word je door de leukste plekken geleid en ben je ondertussen bezig met uitdagende opdrachten.

Hoe werkt het?

Via de website van RLLY kun je een autopuzzeltocht naar keuze aanschaffen. Vervolgens ontvang je een startbewijs (een 4-cijferige code) die je in de app kunt invoeren. De RLLY app is gratis te downloaden via de Appstore of Playstore. Wanneer je bij het beginpunt bent kun je de puzzeltocht starten. Hierbij maak je gebruik van de het kompas dat wordt weergeven in de app. En wat houdt dit kompas in? Het kompas wijst je simpelweg een richting op, waarbij het aan jou de taak is om bij het volgend punt te komen. 

Teambuilding

Een puzzeltocht op wielen zorgt ook voor teambuilding. Het is de taak om samen op de juiste weg te komen en de hoogste score te behalen door de vragen goed te beantwoorden. Om dat succes te bereiken, werk je samen aan de opdrachten. Bovendien is het uitvoeren van een autopuzzeltocht oergezellig!

 

http://www.rlly.nl/autopuzzeltocht/