VSENV
Image default
Auto’s en Motoren

Bij DeLimoSpecialist bestel je het meest exclusieve vervoer

Wil je een rit die compleet in stijl is? Dan is DeLimoSpecialist echt iets voor jou! Je kunt op een ruime manier plaatsnemen in de auto en je hebt hier niet alleen maar een normale stoel waar je kunt zitten, want met meer mensen kun je hierin plaatsnemen en geniet je van de luxe die hier binnen te vinden is. Denk aan lekkere drankjes, hapjes, een ruime bank en mooie en luxe verlichting. De privé chauffeur rijd je helemaal naar de plaats van bestemming, waar je in alle stijl zult aankomen, Je trekt zeker de aandacht wanneer je met een limousine aan komt rijden en dit is bijvoorbeeld een heel goed vervoermiddel voor trouwerijen, vrijgezellenfeesten, gala’s of zakelijk vervoer. Voor VIPS wordt er vaak een limousine ingehuurd bij de DeLimoSpecialist om hen ook in stijl te vervoeren naar de plaats van bestemming.

9 meter lang

De wagens van de DeLimoSpecialist zijn maar liefst 9 meter lang, in tegenstelling tot een auto die maximaal 2 meter lang is, is dit dus wel 3 keer zo lang als een reguliere wagen die je op de weg tegenkomt. Je zit helemaal ontspannen in de auto met het gezelschap dat je wilt mee vervoeren. Een leren bank zorgt voor een zeer luxe uitstraling en naast de hapjes en drankjes wordt er ook in sommige van de wagens van de DeLimoSpecialist een tv scherm geopend wanneer de auto aan het rijden is. Zo heb je eigenlijk een klein huisje achterin een auto en kan je je zeker vermaken tijdens de rit. Ook wanneer je alleen in de auto it, kan je je zeker vermaken en is er ook ruimte om een dutje te doen tijdens de rit. Heb je een lange rit voor de boeg, dan is het zeker lekker om hiermee te rijden.

Uitstraling

Maar uiteindelijk gaat het rijden in een wagen van de DeLimoSpecialist natuurlijk om wat je hiermee uitstraalt, naast dat het comfort natuurlijk ook erg aantrekkelijk is van dit soort vervoer. Laat je op een stijlvolle manier afzetten op het feest of het event waar jij moet zijn en laat de aandacht voor even helemaal op jou vestigen door middel van dit bijzondere vervoer.