VSENV
Auto’s en Motoren

Dual dashcam met hoge beeldkwaliteit

De mogelijkheden van dual dashcams  

Tot een aantal jaren geleden waren de mogelijkheden op het gebied van dashcams nog vrij beperkt. Er was op het gebied van dashcams maar een beperkte keuze. Tegenwoordig is dat anders: er is een enorm aanbod aan typen en varianten dashcams. Een van de mogelijkheden is het fenomeen van de dual dashcam.

Een dual dashcam is, zoals de naam al zegt, een tweevoudige camera die zowel voor als achter de auto filmt. Hierbij ontgaat er niets meer aan het oog van de camera. Dual dashcams bestaan doorgaans uit een gewone camera die voor op het dashboard wordt geplaatst en een kleinere camera die op de bumper of bij het achterraam wordt geplaatst. Beide camera’s zijn verbonden met een verbindingskabel, waardoor de beelden op een en dezelfde geheugenkaart terechtkomen. Bekijk hier de dual dashcam.

Bekijk alle modellen dual dashcams op Carcam.nl  

Voordelige en kwalitatief uitstekende dashcams kunt u tegen scherpe prijzen eenvoudig en snel kopen bij Carcam.nl. zij zijn in Nederland dé betrouwbare en ervaren online aanbieder van kwaliteits dashcams in allerlei soorten en maten Bent u van plan om meerdere dual dashcams aan te schaffen, bijvoorbeeld voor in uw bedrijfsauto’s? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan op Carcam.nl. Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u natuurlijk altijd bellen met onze vriendelijke klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder, zodat u veilig de weg op kunt!