VSENV
Auto’s en Motoren

Een goede partij voor schaftwagens

Naar een partij voor uw gloednieuwe schaftwagen hoeft u niet verder meer te zoeken. Via Brouwer Flexibele Ruimtes uit Nijkerk heeft u de keuze uit verschillende modellen en u kunt de specificaties van de modellen alvast online bekijken. Zo weet u precies wat u van de wagen kunt verwachten en of het model aan uw wensen voldoet. U kunt uiteraard ook altijd even vrijblijvend een offerte aanvragen bij deze specialist. Naar wat voor wagen bent u precies op zoek?

De schaftwagen is de centrale plek op iedere bouwplaats

Uw snelverkeer schaftwagen of langzaamverkeer moet natuurlijk voldoen aan hoge standaarden. Het is immers een centrale plek op iedere bouwplaats. In de wagen wordt geluncht en er worden verhalen gedeeld. De wagens kunnen tegen een stootje en zijn ook nog eens zeer onderhoudsarm. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait, nietwaar? Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact op voor meer informatie over alle mogelijkheden voor uw bouwplaats.

Vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar een wagen die plek biedt voor 6, 8 10 of 12 personen en moet de reminrichting van de wagen mechanisch of lucht zijn? Geef het door als u een offerte aan gaat vragen voor schaftwagen. U kunt alvast de modellen online bekijken met uitgebreide specificaties, zoals het type dak en het aantal kozijnen. De medewerkers van Brouwer Flexibele Ruimtes denken graag met u mee en bieden u te allen tijde een voorstel dat naadloos op uw wensen aansluit.