VSENV
Bedrijven

Met Timberland werkschoenen kunt u veilig en comfortabel werken

Timberland werkschoenen zijn al vele jaren een begrip voor werkend Nederland en daarbuiten. In veel verschillende beroepen worden deze schoenen gedragen om verwondingen te voorkomen en om ervoor te zorgen dat mensen goed en veilig hun werk kunnen doen. Door Timberland werkschoenen te dragen zorgt u ervoor dat u of uw personeel onder alle omstandigheden hun werk goed kunnen doen. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, ieder model is geschikt voor een bepaald werkveld. Maar natuurlijk kunt u ook uw persoonlijke voorkeur laten gelden bij het bestellen van werkschoenen. Sommige schoenen zijn zwaar van kwaliteit om de veiligheid te garanderen, maar er is ook een Timberland werkschoen die heerlijk licht draagt waar u zich prettig in kunt bewegen terwijl de schoen toch optimale bescherming biedt. Deze vind u bij Mallegrom Veiligheidsschoenen.

Zorg voor goede werkomstandigheden voor uw personeel

Door uw personeel Timerland werkschoenen te laten dragen zorgt u ervoor dat zij hun werk altijd en overal goed kunnen doen. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden kiest u het juiste schoeisel uit het ruime assortiment van Timerland werkschoenen. Er zijn schoenen die geschikt zijn voor een vochtige omgeving, maar ook werkschoenen die gedragen kunnen worden in een droge en warme omgeving. Ondersteuning van de voeten en de enkels is daarbij altijd van groot belang om overbelasting en blessures te voorkomen. Daarnaast beschikken ze over antistatische eigenschappen.

Waar koop ik de Timerland werkschoenen?

Wilt u uw medewerkers uitrusten met goede Timberland werkschoenen of wilt u ze voor uzelf aanschaffen? Kijk dan eens bij Mallegrom Veiligheidsschoenen. Hier vindt u het complete assortiment aan werkschoenen van dit hoogstaande kwaliteitsmerk. U kunt de Timerland werkschoen van uw keuze direct online bestellen. U kunt zowel als zakelijke klant en ook als particulier bij ons bestellen. De Timberland werkschoen leent zich ook bij uitstek voor bijvoorbeeld lange afstand wandelingen of werken in de tuin.