VSENV
Image default
Auto’s en Motoren

Geen gekibbel meer met rittenregistratie voor je bedrijfsauto

Het fijne van een goede rittenregistratie van je bedrijfsauto is dat je geen omkijken meer hebt naar hoeveel en waar je auto rijdt. Hier kan dan ook geen discussie over ontstaan omdat alles dus netjes wordt geregistreerd. Zo houd je dus gemakkelijk bij waar je auto is geweest en hoeveel hij heeft gereden. Daarnaast ben je ook verplicht om aan te tonen dat je privé minder dan 500 km per jaar rijdt bij de belastingdienst. Met behulp van rittenregistratie je bedrijfsauto laten controleren is dus heel gemakkelijk. De ingebouwde box die dan in je auto zit registreert dan alle ritten en de gegevens hiervan zijn ten alle tijden beschikbaar via het online registratie systeem.

Waarom hiervoor kiezen

Het grote voordeel van een rittenregistratie van je bedrijfsauto is dat je geen boetes zult krijgen van de belastingdienst. Zo voorkom je dus discussies, de rittenregistraties geven namelijk een geheel beeld. Daarnaast bezitten wij over een keurmerk waardoor je dus zeker weten goed zit bij ons. Ook is de rittenregistratie van je bedrijfsauto bij ons snel en simpel. Het fijne is dat je de gegevens gemakkelijk op je tablet op via een app kunt bekijken. Daarnaast bespaar je bij ons een hoop geld en tijd.

Voordelen bij ons

Wanneer je bij ons je rittenregistratie van je bedrijfsauto laat doen ben je zeker van een tevreden terugblik. Dit weten we doordat we van klanten alleen maar positieve ervaringen horen. Zelfs grotere bedrijven hebben positieve ervaringen met ons. Daarnaast zullen we zelf bij jou thuis het systeem in jouw bedrijfsauto plaatsen. Dit kost hooguit vijftien minuten. De rittenregistratie van je bedrijfsauto is dus ook altijd beschikbaar om te bekijken. Als laatste ben je verzekerd van een vaste lage prijs. Maak je geen zorgen, er zullen geen onverwachtse kosten achteraf zijn.