VSENV
Image default
Bedrijven

Beveiliging bij uw bedrijf

Zorg voor waterdichte veiligheid binnen en buiten de werkplek Veiligheid en hygiëne op de werkvloer

Veiligheid op de werkplek heeft niet alleen betrekking op een veilige werkomgeving, maar ook op zaken als het afwijzen van onnodige gasten en het beschermen van bedrijfsgegevens. Een onderwerp mag niet klein zijn. Wist u bijvoorbeeld dat 40% van de ondernemers te maken heeft met inbraak? En zijn er nog nooit zo veel datalekken geweest als nu? Het is tijd om de veiligheid op en rond de werkplek te verbeteren. Wij voorzien u graag van de volgende tips.

5 manieren om uw bedrijf veiliger te maken U verliest liever extra klanten in uw bedrijf dan dat u rijk wordt. Daarom is het belangrijk om te weten wie je binnen laat! Daarom is een goede toegangscontrole en beveiliging in en rond bedrijfspanden essentieel. Hieronder hebben we een aantal tools op een rijtje gezet die gebruikt kunnen worden om veiligheid transparant en waterdicht te maken. Toegangscontrolesysteem: U kunt gebruik maken van toegangscontrolesystemen in verschillende soorten en maten, variërend van receptie tot volledige controleposten uitgerust met bewakers. Het voordeel van toegangscontrole is niet alleen dat u beter begrijpt wie het bedrijf binnenkomt, maar het kan ook een afschrikkende werking hebben. Bewakingscamera: door middel van videobewaking kunt u dingen letterlijk en visueel volgen. Zo begrijp je de aanwezigen beter, kun je bijvoorbeeld ook het magazijn bezichtigen en kun je door de afschrikkende werking ook profiteren van de preventieve functie;

Pas: Door de pas te gebruiken, kunt u direct zien wie er aan het werk is, wie de gast is en wie misschien niet van u is. Dit is ook een goede manier om identiteitsfraude te voorkomen; Hekken, slagbomen en toegangspoorten: u kunt ook ongewenste gasten weghouden door ze te beletten binnen te komen. Plaats daarom indien nodig hekken, blokkeer de doorgang met obstakels of plaats doorgangsdeuren bij de ingang van het gebouw; Alarmsysteem en bewegingsdetector: Als preventie niet lukt, is alarm de beste optie. Installeer daarom een ‚Äč‚Äčalarmsysteem en hulpapparatuur zoals bewegingssensoren, en zorg dat je weet wanneer er iets mis gaat. Ook hier speelt informatie op het gebied van preventieve veiligheid een belangrijke rol. Zorg er daarom voor dat medewerkers het veiligheidsprotocol begrijpen en onmiddellijk actie ondernemen wanneer de situatie dit vereist.

https://www.vd-molen.eu/