VSENV
Image default
Auto’s en Motoren

Met de Taxi Alkmaar naar Schiphol? Kies voor TaxiBroos.

Bent u van plan om een taxi te boeken? Een taxi vanuit Alkmaar naar Schiphol te boeken? Voorkom gedoe met het zoeken van een parkeerplaats, en kies voor een directe, eerlijke taxiservice. Of u nou naar het vliegveld wilt of een simpele taxi van Alkmaar naar Eindhoven airport wilt, bij taxibroos zit u hoe dan ook goed.

Wist je dat taxibroos.nl meer dan 20 taxichauffeurs in dienst heeft? Dat betekent dat er altijd een taxichauffeur aanwezig is om u van Alkmaar naar Schiphol te vervoeren! Natuurlijk kunt u rekenen op een laag tarief en een goede service, dat is iets waar taxibroos voor staat. Dat vinden we ook terug in de reviews die op het internet staan over Taxibroos.

Benieuwd wat een taxirit naar Schiphol Airport gaat kosten? Op de website taxibroos.nl kun je zelf berekenen wat de taxirit u gaat kosten! Zo ben je altijd zeker van een helder en eerlijk tarief en geen verassingen achteraf. Wat maakt Taxi Alkmaar Schiphol uniek?

  • Gemakkelijk een taxi boeken, online en zonder gedoe.
  • Heldere prijzen en geen verassingen achteraf.
  • Taxichauffeurs die de routes als geen ander kennen, geen files, geen extra kosten.

Sinds oktober 2011 is de nieuwe taxiwet van kracht, dit houdt in dat taxichauffeurs geen hoge prijzen mogen vragen voor bepaalde taxiritten. Taxibroos is daar goed van op de hoogte en staat 100% achter deze wet.

Adres: Florislaan 28, 1813 JS Alkmaar
Telefoon: 072 566 9977
Provincie: Noord-Holland