VSENV
Auto’s en Motoren

Nissan dealer in de regio Harderwijk

Bezoek Nissan dealer in Harderwijk

Nissan van de Bunte is dé Nissan dealer in Harderwijk voor nieuwe . Dit erkende dealerpunt beschikt over een divers wagenpark. Voor zowel nieuwe modellen als jonge occasions bent u bij deze dealer aan het juiste adres. Het actuele aanbod kunt u alvast online bekijken, maar u bent ook van harte welkom aan de Zuiderbreedte 10 voor het maken van een proefrit. De auto’s staan klaar en de koffie is warm.

Wat voor auto zoekt u bij de Nissan dealer in Harderwijk?

Overweegt u om een nieuwe auto of een jonge occasion aan te schaffen? Wilt u elektrisch rijden? En rijdt u graag in een bestelbus of personenauto? Wat voor wensen u ook op dit moment in gedachten heeft, bij de Nissan dealer in Harderwijk is er voor iedere wens een gepast aanbod. Denk hierbij aan auto’s zoals de Nissan PULSAR, JUKE, LEAF, MICRA en de Nissan X-TRAIL. De ervaren medewerkers van Nissan van de Bunte bespreken graag alle mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie.

Bezoek de showroom van maandag tot en met zaterdag

Wanneer komt u een keer langs bij de Nissan autogarage in Harderwijk? U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom. Van maandag tot en met vrijdag is de showroom geopend tussen 08:00 – 18:00 uur en in het weekend is de showroom geopend tussen 09:00 – 16:00 uur. Welke dag komt voor u het beste uit?