VSENV
Banen en opleidingen

Een NLP practitioner opleiding voor iedereen

NLP staat voor: Neuro Linguïstisch Programmeren. Wanneer je een NLP practitioner opleiding volgt bij organisatie en adviesbureau RaVisie, leer je hoe jouw brein en dat van anderen werkt. Onbewuste patronen in denken en gedrag leer je te herkennen, waardoor je op een andere manier gaat kijken en luisteren naar wat mensen doen en zeggen. Hierdoor ontdek je denkvoorkeuren en motivaties, waar je vervolgens op in kunt spelen. Zo kun je mensen beter coachen, begeleiden en aansturen. Dit heeft een positieve invloed op het gebied van lesgeven en de verbale en tekstuele communicatie in het algemeen. In welk vakgebied je dus ook werkzaam bent, je hebt altijd baat bij NLP kennis. Bij RaVisie kan iedereen een NLP practitioner opleiding volgen. Op de website vindt je alle benodigde informatie en schrijf je je eenvoudig in.

Hoe verloopt een NLP practitioner opleiding?

Bij aanvang van de opleiding ontvang je een werkboek waarin alle theorie over NLP te vinden is. Bij RaVisie is echter de praktijk het belangrijkste. Tijdens bijeenkomsten ga je dan ook veel oefenen. Iedere cursusdag worden er een paar onderwerpen behandeld. De onderwerpen worden uitgelegd met interessante demo’s. Daarna ga je met andere deelnemers oefenen. Zo brengt je de net opgedane kennis meteen in de praktijk. Er is altijd gelegenheid om vragen te stellen en de sfeer is ontspannen. Zo is leren bij RaVisie leuk en effectief. De opleiding voldoet aan alle standaarden van de Society of Neuro Linguistic Programming en wordt afgerond met een officieel certificaat.

Volg een opleiding bij een expert

In 1998 werd RaVisie opgericht door Ben en Bas Licher met als doel een bijdrage te leveren aan het beter laten functioneren van mensen en organisaties. Beide oprichters bezitten veel kennis over organisatiesystemen en NLP. Daarnaast hebben zij veel ervaring met het coachen van individuen en groepen. De afgelopen jaren hebben ze verbluffende resultaten bereikt. Wil jij ook een NLP practitioner opleiding van hoge kwaliteit volgen? Schrijf je dan snel in op de website van RaVisie.

https://ravisie.nl/