VSENV
Banen en opleidingen

Volg een mode opleiding bij Detex opleidingen

Als je op zoek bent naar een mode opleiding, dan is de opleiding Mode Adviseur van Detex Opleidingen zeker een geschikte keuze. Met deze opleiding vergroot jij je kennis op alle gebieden van de mode retail. In vijf dagen leer je van een deskundige docent alle kneepjes van het vak. Door de ruime praktijkervaring weten ze bij Detex Opleidingen precies wat een succesvolle verkoper nodig heeft. Daarbij brengen zij deze informatie zo dat je er direct mee aan de slag kunt. Na het volgen van deze mode opleiding ben je dan ook van alle markten thuis in de mode retail. 

Leer alles over de mode retail met deze mode opleiding

De opleiding Mode Adviseur beslaat vijf dagen en elke dag wordt er een module behandeld. De opleiding begint met Textielwarenkennis. Hierin leer je alles over de grondstoffen van de kleding, de constructie van stoffen en alle andere zaken over het produceren van kleding. Op dag twee leer je met de module Visual Merchandising alles over het aantrekkelijk maken van de winkel. Met de module Assortimentskennis krijg je meer inzicht over onder andere pasvormen, modelnamen en maatsoorten. Leer hoe je een nog betere verkoper wordt met de module ‘De Nieuwe Verkoper’. Tot slot leer je met Imago Styling over de geschiedenis van mode, maar ook over bijvoorbeeld silhouetbelijning en kleurtypes. 

Voor wie is de opleiding Mode Adviseur geschikt?

De opleiding Mode adviseur is geschikt voor iedereen die werkzaam is in de mode retail. Of je nu al langere tijd werkzaam bent in deze branche, of nog maar net bent begonnen. Deze mode opleiding is voor iedereen leerzaam. Met 85 jaar ervaring in deze branche heeft Detex Opleidingen ook zeker bewezen de specialist te zijn in mode- en retailopleidingen. Voor meer informatie over de mode opleiding, maar ook alle andere opleidingen, kun je terecht op de website van Detex Opleidingen.

https://www.detex.nl