VSENV
Image default
Banen en opleidingen

Werken bij uitzendbureau Eindhoven

Een stad met een industriële vibe gecombineerd met nieuw design. De Lichtstad van Nederland en zelfs uitgeroepen tot slimste regio van de wereld: Eindhoven! Bij Uitzendbureau Eindhoven houden we wel van snel schakelen. Maar we nemen ook zeker de tijd om je vragen te beantwoorden. Ben je op zoek naar een nieuwe baan of personeel? Onze kracht ligt op het bemiddelen in banen tot MBO+ niveau in zowel administratieve als logistieke functies en productie of licht technisch. Ook functies op een hoger niveau bemiddelen we. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Het uitzendbureau Eindhoven

Wij zijn een online uitzendbureau voor jongeren, starters en young professionals. Wij zijn actief in een groot gedeelte van Noord-Brabant en daarmee ook in Eindhoven. Je kan bij ons uitzendbureau Eindhoven terecht voor verschillende banen. Zo hebben we genoeg leuke bijbanen en vakantiewerk voor bijvoorbeeld naast je studie. Ook kunnen wij je helpen bij het vinden van een startersfunctie als je net bent afgestudeerd. Ten slotte ondersteunen we je uiteraard ook graag als je al een paar jaar werkervaring hebt en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Je kan sollicteren op een interessante vacature op onze website óf je maakt een gratis profiel aan als je op zoek bent naar iets specifieks, als je nog niet zo goed weet wat je wilt of als je gewoon lekker snel aan de slag wilt gaan. Hoe dan ook, met onze hulp kun jij binnen no-time aan de slag in Eindhoven!

Werken in Eindhoven

Naast een bruisend centrum waar elke dag wel iets te beleven valt, is Eindhoven nationaal én internationaal ook bekend om haar werkgelegenheid en kennis. Het uitzendbureau Eindhoven biedt voor iedereen wat wils op het gebied van werk. Of je nu met je handen wilt werken in de productie of techniek, met mensen wilt werken in bijvoorbeeld de horeca of de zorg of je hersenen wilt kraken op managementniveau en nieuwe ideeën en projecten in praktijk wilt brengen. Waar je ook naar op zoek bent: je volgende baan wacht op je in Eindhoven!

 

https://www.jongerenarbeidsmarkt.nl/nl/uitzendbureau/eindhoven